Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vaj olyan lány akinek lett volna módja rá szexelni pénzért és végül mégse tette, és végül miért nem?!?
Nekem kínáltak már bundát, ékszert meg tandíj fizetését is. Egyrészt a szüleim azért vannak mögöttem, hogy ne kelljen lealjasodnom erre a szintre, másrészt nekem 2 hónap melót kiváltani a lelkiismeretemmel nem éri meg. Úgy vagyok ezzel is, mint a megcsalással: a pillanatban jó vagy könnyű megoldásokért az ember élete végéig fizet. Legalábbis az, akinek vannak elvei és lelkiismerete, nem két hónap alatt emészti meg azt, amit két hónap munkával másképp is megoldhatott volna. Inkább 20 év vagy több.
Meg most komolyan úgy villogtassam a nyakláncom vagy a diplomám, hogy tudom, hogy összeszoptam rá a pénzt? Ha ránézek a cuccaimra, vagy a szeretteim jutnak eszembe, akiktől kaptam, vagy a napok, amiket munkával töltöttem. Nem tudom elfelejteni, hogy hogy hoztam össze. Ezért nem leszek prosti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!