Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelenül szeretem, mégse tudom elengedni. Miért?
Még soha nem voltam ilyen helyzetben. 3 éve ismerjük egymást, össze is jöttünk. Azóta persze szét is mentünk, viszont egy helyen dolgozunk. Minden nap találkozom vele, nem keveset. Ö döntött egyébként igy, hogy mindkettönknek jobb lesz egymás nélkül. Nem mondom, tényleg viharos kapcsolatunk volt. Én mégis szeretem.
Megpróbáltam levegönek nézni, elengedni, más dolgokkal lekötni magam, a szokásos dolgok... mégse megy.
Mit kellene még tennem? A munkahely váltás kizárt, mivel szeretek itt dolgozni, tényleg, ide köt minden.
Elképesztő, hogy nem tudok túllépni rajta.
Hát tényleg elképesztő!:)
Nem tesz jót az ügyednek, hogy mindig ott van az orrod előtt és nem használ az állapotodnak, ha nincs más az életedben.
Tudod: Kutyaharapást szőrivel!:)
Hidd el, azt is megpróbáltam, másokkal ismerkedni stb, de ez nem igy megy. Ráadásul ö van a szivemben.
Szóval totál reménytelennek érzem.
Üdv a klubban!
Amit tehetsz, hogy csak annyit kommunikálsz vele, amennyire ő is nyitott.
Próbáld azt tudatosítani magadban, hogy ti már csak emberileg jelenthettek egymásnak valamit, nem mint férfi és nő.
"... nagyon vonzódunk egymáshoz,.."
Eddig úgy tűnt, hogy részedről egyoldalú.
Ha meg mindketten vonzódtok, akkor nem értem mi a gond?
Szia !
Ha ennyire zavar akkor válts munkahelyet. Én is ezt tettem mert hasonló helyzetbe voltam annyi különbséggel hogy nem
jöttünk össze a barátja miatt. Egy helyen dolgoztunk. Tudod hányszor lett volna kedvem elütni a targoncával csak úgy
véletlenül. Ja, szép dolog a cejejem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!