Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám így elengedni?
Figyelt kérdés
Régen egyértelműen szikrázott közöttünk a levegő,rengeteget viccelődtünk,beszélgettünk egymással,azonban ez egyszer csak megszakadt. Neki párkapcsolata lett én meg azóta se tudom elfelejteni,hiányzik. Néha beszélünk, viszont ilyenkor még most is viszonozza a flörtjeimet, van hogy ő kezdi és így újból és újból előtör bennem a remény,de tudom hogy valószínűleg nem lesz köztünk már semmi. Hogy léphetnék túl rajta? Lassan 1 éve húzódik ez a dolog.2019. júl. 23. 22:48
1/8 anonim válasza:
Amíg nem lett párkapcsolata addig miért nem léptél?
2/8 A kérdező kommentje:
Jó kérdés, akkoriban nem voltam biztos a jelekben és nem akartam besülni.
2019. júl. 23. 22:56
3/8 anonim válasza:
Az előbb már írtad, hogy féléve csaja lett. Ha neki nincs esze, hogy ne keressen, te tudnál módot találni arra, hogy ne érhessen el. 31F
4/8 anonim válasza:
Tudom nem könnyű, de egyszerűen szakítsd meg vele a kapcsolatot, volt nekem is ilyen lány az életembe, de míg nem dobtam a süllyesztőbe a kapcsolatunkat addig nem tudtam továbblépni. Kezdetben nagyon rossz, és hiányozni fog, probáld meg lefoglalni magadat.
Persze ha annyit ért az illető személy akkor legyél őszinte miért bontod a kapcsolatot vele, és kérd, hogy tartsa tiszteletben a döntéseder
6/8 anonim válasza:
Aki okosan közelít az nem sül be. Ha nálatok volt alapvetően egy jó viszony, akkor ott még egyszerűbb lett volna kipuhatolni, hogy esetleg más irányba is elkanyarodhatnátok-e.
7/8 anonim válasza:
Lehet hogy nem látta rajtad hogy tetszik. Erre nem gondoltál?
8/8 anonim válasza:
Ezek szerint ő sem lépett, amikor nem volt senkije. És még most is flörtöl... Hát, ennyit akart tőled, húzni az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!