Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek előfordulhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek előfordulhat ilyen, vagy ez nagyon nagy túlzás?

Figyelt kérdés

Őszintén csak kíváncsiságból kérdezem.

Irodában dolgozó kollegák között, konkrétan egy férfi és nő között megvan a vonzalom. A nő átállítja a háttérképét a gépen egy tájra, amiről aztán áradozik a férfinek, hogy mennyire tetszik neki, erre a férfi - aki nem mellesleg nagyon nem adott eddig az ilyenekre - beállítja saját magának ugyanazt a hátteret, mint ami a nőnek van. Erre az olyan kollegák, akik több éve ismerik a férfit teljesen meglepődnek ezen.

Nektek erről mi a véleményetek, azon kívül hogy ez egy elég nonszensz dolog? Lehet benne valami?

2020. jan. 25. 15:41
 1/7 Lachesys ***** válasza:
84%
hat kicsit dedos. ha tetszik neki hivja randira, ne a hatterkepet valtoztatgassa..
2020. jan. 25. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Jázusom, valószínűleg megtetszett neki is a kép. De ez olyan, mint egy óvoda, nem mint egy munkahely...
2020. jan. 25. 15:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudtok objektívak maradni, igaz?
2020. jan. 25. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Ez objektívan dedós. Egyébként meg ki filózgat ilyenen felnőtt korban? Ha érdekel a férfi, menj oda hozzá és kész.
2020. jan. 25. 16:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel a férfi, nem azért kérdeztem erre rá, mert remegve reménykedem abban, hogy talán ez utalhat-e valamire. Pszichológiai szempontból kérdeztem, hiszen a pszichológiában is le van írva, hogy akihez vonzódunk, azt tudat alatt utánozhatjuk. Lehet nektek ebből a dedósság jött akkor le, és nem egy ilyen bonyolultabb lélektani folyamat. Bár ezen az oldalon nem éppen szakértők vannak, csak átlagos emberek.
2020. jan. 25. 16:19
 6/7 Lachesys ***** válasza:
100%
a pszichologia fele bullshit. a pszichiatria is sokszor abbol all, hogy lelektani folyamatoknak latin nevet adnak es orulnek a fejuknek. mindjart végzett orvoskent mondom. amugy meg ha ugyanazt a hatterkepet allitja be az eleg nehezkes tudat alatt.... szoval itt bukott a hulyeseged. amugy hogyne lenne lehetséges, de attol meg ha nem meri randira hivni, csak egy nagyra nott kisfiu.
2020. jan. 25. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

Oh, akkor ne tőlünk, "átlag emberektől" várd a megoldást.

Btw, én eléggé otthon vagyok a témában (és nem bulvár sz*rokra gondolok), de ebből csak a dedó jött le.

2020. jan. 25. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!