Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez így tényleg túlzás volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így tényleg túlzás volt?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és a minap vettem neki egy ruhát, amire mindig is mondta, hogy tetszik neki és megvettem. (10ezer volt ha esetleg fontos lenne) De nem csak ezért, hanem mert október végén van a születésnapja.

Bár barátom szerint lehet hogy a végén a barátnőm követelőzővé válik, én pedig túl engedékeny vagyok.

Egyrészt boldoggá akartam tenni, másrészt ha követelőzővé válna, tudnám kezelni.

20/F

2016. okt. 7. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem volt túlzás.
2016. okt. 7. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem volt túlzás. Tuti örülni fog az ajándéknak :) Szerintem inkább hálás lesz.
2016. okt. 7. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

Üzenem a barátodnak, hogy attól, hogy ő pénzéhes nőkkel randizik, még nem mind az. Az ajándéknak igenis örülünk, de nem várjuk el.

N

2016. okt. 7. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy ruha. Ami az árat illeti, ajándéknál nem szoktunk erről nyilatkozni.
2016. okt. 7. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
22%
Azért van rá esély hogy később "beugróvá" válik a kötelző giftelés.
2016. okt. 7. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

ez csak egy ruha

ha követelőző lesz, az nem emiatt lesz, hanem alapból ilyen

nem értem miért kell a rosszat feltételezni, ha veszel neki valamit

ha meg esetleg ő venne neked mondjuk egy cipőt, akkor mit mondana a haverod? le akar kenyerezni a rib c...

szerintem nem túlzás

2016. okt. 7. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha anyagilag jól állsz és megteheted, akkor nem túlzás. De másfél hónap után random 10 ezer forintos ajándékot venni, azért kicsit erős... Ennyi idő alatt igazán meg sem tudja ismerni az ember a másikat.
2016. okt. 8. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!