Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túlzás, hogy ez nem esett jól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzás, hogy ez nem esett jól?

Figyelt kérdés
Este párommal beszélgettünk. Soha nem szeretek az érzéseimről beszélni, főleg gyerekkoromnak egy bizonyos időszakáról, mert fájó pont, nem akarom, hogy gyengének lássanak. A lényeg, hogy olyan dolgokról kezdtem el beszélni, amiket soha senkinek nem mondtam el és nem is mondanék. Erre láttam, hogy nem is figyelt rám, el is szunyókált. Nagyon rosszul esett, az tuti, hogy soha többé nem fogok érzéseimről, s a múltamról beszélni. (Az eset amúgy szombat este történt, tehát nem kellett másnap korán kelni sem)

2015. jún. 22. 14:44
 1/6 Estienne ***** válasza:
100%

Lehet csak becsukta a szemét, hogy jobban tudjon koncentrálni a hangodra.

De ha jól esik, most se mondtad el senkinek, vagyis olyan :-D

2015. jún. 22. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy nem esett jól, de ilyet nem csinál szándékosan az ember. Az én párom is pár másodperc alatt elalszik, amint párnát érez a feje alatt, ha még beszélek is hozzá, akkor még gyorsabban. Lehet, hogy nem kellett korán kelnie másnap, de aznap már eltompulhatott, ha ilyen gyorsan elaludt. Emiatt ne zárd ki a bizalmadból, lesz még alkalom, hogy ezeket elmondd neki, miből gondolod, hogy nem érdekli?
2015. jún. 22. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak fáradt volt,

vagy nem szereti az ilyen komoly témákat, és bealudt.

2015. jún. 22. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól, hogy szombat volt és másnap nem kellett korán kelnie, az ember belső órája még nem át olyan korán, ahogy nem csak fizikai munkától lehet kimerült és fáradt.

A párodról beszélsz, te ismered őt. Érzéketlennek, bunkónak ismerted őt meg?

Csak mert elaludni nem egyenértékű azzal, hogy untatnád vagy ne érdekelné. Összebújva vagy csak az ágyon, kanapén heverve az ember önkéntelenül is elaludhat.

De te ismered a párd, ha szerinted érzéketlen típus és untattad, akkor nem túlzás.

2015. jún. 22. 16:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Sokszor fordult elő, hogy valamiről beszéltem, ő meg elkezdett egy teljesen oda nem illő dologról...de ennek ellenére nem tartom bunkónak, csak figyelmetlennek, szórakozottnak.
2015. jún. 22. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:

*még nem ÁLL át olyan KÖNNYEN

Tessék, itt vagyok élő példának, még csak fél 6 de már ennyire kába vagyok. :)

2015. jún. 22. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!