Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esett neki?
Összejöttem egy csajjal, körülbelül fél éve ismerem, szeretjük egymást. Annó bemutatta a legjobb bnőjét. Ő ott aludt nála és mind ketten fent voltak skypen. Én beszéltem a bnőjével is, meg vele is egyszerre, később lement a nőm, aztán a bnőjével üzentem a csajomnak, hogy mondja meg neki, hogy szeretem. Azt válaszolta, hogy ő is.Mutatom miket írtunk:
nem vigyorgott? vagy mosolygott?(én)
Ahj nem tudom de nem is erdekel (bnője)
ok akkor jóéjt(én) [csak mertmiután üzentem vele egyből le akart feküdni]
Nem csak nagyon nem erdekel h mennyire szereted v sem es ha meg akarod neki mondan h szereted akkor ird meg neki ne rajtam uzengess(bnőe)
írtam volna neki. csak lement(én)
Oke ez engem hol erdekel?
kb ennyi volt, utána kérdeztem, hogy mi a baja, és írta, hogy ''semmi'' a szokásos női duma. Na mindegy utána ugye lefeküdt. Ja és még ami fontos, egy szobába voltak, de a barátnőm nem látta ezeket az üziket.
Jajaja 8-as adom. De hogy a kérdésre is válaszoljak:
1. Féltékeny a bnő, 2. összeveszett bnőddel, 3. nem csíp téged. :D 4. hány évesek vagytok de most úgy komolyan? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!