Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul a barátom megjegyzése?
Ne tartsd magadban, mert az rosszabb. Mikor találkoztok, mond meg neki, hogy te szereted őt, de az a megjegyzés nagyon rosszul esett neked.
Én azért azt is megkérdezném tőle, hogy ha olyan nőnek tart, akkor miért van még mindig együtt velem.
Ha az én párom mondana ilyet, tuti nem lenne szex egy ideig. Néhány ember sokat enged magának, legközelebb viccből lekurv.áz vagy mi?
Nem venném a helyedben magamra. Nekem is mondtak már ilyet, ami azt illeti, alapjáraton nem bántó szerintem, én visszavágtam valami poénnal. Utólag már sajnos nem tudsz így tenni. De mellesleg nem hiszem, hogy kevésbé lenne bárki könnyűvérű, aki az 5. alkalommal fekszik össze a párjával, mint az, aki a 3. alkalommal tesz így. Sőt, szerintem egyik alkalommal sem számít könnyűvérűségnek. De lehet, hogy elfogult vagyok, mert én is aktívan korán kezdem a dolgot.
De ha téged zavar, akkor szerintem mondd el neki, hogy valójában bánt a megjegyzése. Valószínűleg már rég el is felejtette, de azért szerintem megmondhatod neki. Nem kell ezért veszekedni, egyszerűen csak közölni, hogy rosszul esett. Célszerű lenne, mert akkor a későbbiek folyamán a párod oda tud figyelni, hogy az ilyen jellegű poénokat mellőzze.
Utolsó szerintem meg amit írtál a legnagyobb hiba egy kapcsolatban.
Piti dolgokon csámcsogni és szextilalommal büntetni,így hül ki a kapcsolat.
BOCSÁNAT!
#6)) utolsó előttire gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!