Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul a barátom megjegyzése?
Szerintem elég egyszerű a legjobb megoldás.
Mi ( férfiak ) könnyen mondunk olyat, ami szerintünk még belefér, én is sokszor szoktam hasonló hibába esni ( pedig hidd el imádom a Kedvest! :) )
A legjobb az, ha nem vesztek rajta össze, nem kell a szemére hányni, hiszen csak egy félresikerült poén volt. De mindenképpen mond el neki, hogy így meg úgy értelmezted, hogy emiatt rosszul esett és légyszí később figyelj erre :)
Ennyi. Ha értelmes, akkor fogja vágni, hogy rosszul jött le a poén, és fog figyelni rá, jobban mint eddig. Ha viszont nem tudja meg, akkor könnyen elsüthet hasonló poénokat, elvégre szerinte jó volt, te pedig nem jelzed neki h nem :)
Szóval vita nem kell, de egy kapcsolatban az a normális ha kultúráltan, vita nélkül megbeszélitek, hogy mi tetszett mi nem :)
Ááh már most is túl van az egész rohadtul bonyolítva,férfiként mondom,hogy sokat agyaltokXD
Minden apróságon bekattantok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!