Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul a barátom megjegyzése?

Figyelt kérdés
Igaz, ő viccként mondta, de nekem mégis rosszul esett. Fél éve vagyunk együtt és tegnap elkezdtünk beszélgetni, nosztalgiázni arról az időről mikor megismerkedtünk stb... Ő úgy tudta, h az 5. találkozáskor feküdtünk le egymással de én kijavítottam és megerősítettem, h a 3-nál már volt köztünk aktus, erre ő jött egy olyan megjegyzéssel, h én milyen könnyűvérű vagyok, h olyan hamar lefeküdtem vele... Nevetett,szóval gondolom nem gondolta komolyan, de még is nagyon bántó egy nőnek az ilyen jelző, még akkor is ha csak poén. Inkább nem mondtam erre semmit, mert nem akartam vele veszekedni és elrontani a napunkat, de még így is bánt.. Most már inkább hagyjam a fenébe, ne szóljam meg vagy legközelebbi találkozáskor említsem még meg neki? Szerintetek? 22/L
2014. nov. 17. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha egyszer ilyet mond, mondani fog durvábbat is. És jobb megbeszélni, mint egyszer veszekedés közben felhozni...
2014. nov. 17. 13:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból írtam, hogy meg kell beszélni. Mert volt olyan exem, aki nekem is mondott ilyet. Folyton őrlődtem rajta, majd egyszer egy vita folytán felhoztam, és még nagyobb lett a balhé. Az exem pedig mondta, miért nem szóltam róla neki, hogy az régebben rosszul esett nekem? Csak mert szerinte is durva volt, csak nem gondolta át, és már korábban bocsánatot kért volna.
2014. nov. 17. 13:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem elég egyszerű a legjobb megoldás.

Mi ( férfiak ) könnyen mondunk olyat, ami szerintünk még belefér, én is sokszor szoktam hasonló hibába esni ( pedig hidd el imádom a Kedvest! :) )

A legjobb az, ha nem vesztek rajta össze, nem kell a szemére hányni, hiszen csak egy félresikerült poén volt. De mindenképpen mond el neki, hogy így meg úgy értelmezted, hogy emiatt rosszul esett és légyszí később figyelj erre :)

Ennyi. Ha értelmes, akkor fogja vágni, hogy rosszul jött le a poén, és fog figyelni rá, jobban mint eddig. Ha viszont nem tudja meg, akkor könnyen elsüthet hasonló poénokat, elvégre szerinte jó volt, te pedig nem jelzed neki h nem :)

Szóval vita nem kell, de egy kapcsolatban az a normális ha kultúráltan, vita nélkül megbeszélitek, hogy mi tetszett mi nem :)

2014. nov. 17. 14:08
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

Ááh már most is túl van az egész rohadtul bonyolítva,férfiként mondom,hogy sokat agyaltokXD

Minden apróságon bekattantok.

2014. nov. 17. 14:11
 15/18 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, ez sem volt kedves, az XD meg elég gyerekes... :)
2014. nov. 17. 14:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Hagyd de jogosan esik rosszul . Én is ilyen vagyok. Ha mond valami bàntót de neki fel sem tűnik inkàbb benyelem legtöbbször
2014. nov. 17. 14:30
 17/18 A kérdező kommentje:
Huh, köszönöm a mindenféle meglátást! :D
2014. nov. 17. 14:39
 18/18 anonim ***** válasza:
A helyedben én is várnék még holnapig, holnap utánig, hátha leülepedig, de ha nem akkor meg legalább tudod, hogy ez neked fontos dolog, nem egy kis női hiszti és így normális felnőttek módjára is eltudod mondani neki, hogy rosszul esett a megjegyzése. Én sem szeretek piti dolgók miatt 'hisztizni' szóval általában én is így csinálom.:)
2014. nov. 17. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!