Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés

A barátomat megkértem, hogy találkozzunk többször mert úgy érzem elhanyagol. Bocsánatot kért azt mondta teljesen igazam van, és ezentúl több időt szán rám. Na ez kb. tartott egy hétig most megint ugyan az van mint volt.

Mondtam, neki hogy azért kösz hogy ennyire tartottad az ígéreted. Erre kiakadt, hogy nincs ideje rá hogy egész nap egymás nyakán lógjunk. (megjegyzem, hogy én dogozok suli mellett neki meg az ég világon semmi dolga nincs).

És nem az bánt a legjobban, hogy kevésszer találkozunk, hanem az hogy nem tartotta a szavát.

Vagy tartsa, be amit ígért, vagy mondja a szemembe ha valami nem tetszik. Ez így lenne korrekt nem?

Vagy én lennék a szemét, aki levegőhöz se hagyja jutni?

2014. nov. 12. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Jogos.
2014. nov. 12. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vagy eléggé fontos neki. Ha igazán szeretne, minnél több időt szeretne veled tölteni.
2014. nov. 12. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Jelen körülmények között jogosan akadtál ki. Pont most írtam egy másik kérdésnél, hogy akinek nincs igénye arra hogy foglalkozzon veled, azt semmivel sem fogod rávenni. Ideig - óráig esetleg, de egy hét után minden megy a régiben. Tapasztalat. Jobb az ilyen kapcsolatból kiszállni, mert később csak nehezebb lesz és állandóan küzdeni fogsz ezzel az űrrel. Leszívja minden energiádat és az életkedvedet.
2014. nov. 12. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!