Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim nem tud viselkedni az én munkahelyemen. Jogosan akadtam ki?
Végy ki egy szabit, menj be a munkahelyér, és nyomulj rá. Erőszakoskodj, h adjon nyelves puszit. Lehet, h felébredne.
Amúgy igazad van, de ha ennyit nem ért meg... elég gáz.
"-rs válaszoló, szerintem a srác ezt imádná :) (Magamból indulok ki.) Kollégák előtt mekkora lenne már :):):)
Ja a kérdezőnek meg annyit tudok esetleg javasolni, hogy kárpótold otthon, és próbáld meg úgy elmondani neki, hogy most itthon vagyunk, még ezt is lehet, de a munkahelyeden meg tabu. Talán, ha meg nem is érti, de kárpótolva lesz és nem durcizik...
Esetleg még annyit tehetsz, hogy beszélsz a főnököddel vagy valakivel, hogy elég egyértelműen szóljanak be a pasidnak, hogy te dolgozol, ne tartson fel, ne itt csináljátok azt, ami a hálószobába való. Talán akkor ő is felfogja, hogy ez nem ellene irányul, csak alapvető intelligens viselkedés.
Bár szerintem ha ezt a helyzetet vázolod egy 14 évesnek, még az is megérti...
A második válaszoló egy tipikus idióta, ne menj le a másik szintjére, hogy szembesítsd azzal, hogy ki is ő. Ugyanis ezzel nem tükröt tartasz, hanem teljesen átlátszó üveget.
Ha nem tetszik, amit a másik csinál, ne viselkedj már pont úgy.
Szerintem döntsd el, hogy mennyire tartod magad, hogy mit is akarsz az életedtől. Gondold végig (ettől a dologtól függetlenül is), és utána határozd el, hogy milyen férfit szeretnél magad mellett.
És dönts.
Most életed legjobb tanácsát kaptad. A többi mellébeszélés.
"Kárpótlás"? Mire föl?
Kérdező, ne hagyd magad érzelmileg zsarolni. Teljesen helyesen gondolkodsz, valóban illetlenség mások előtt ilyesmit csinálni, hát még a munkahelyeden. Mondd el neki, hogy ha nem tetszik az ottani módi, nem kell bejárnia hozzád, majd otthon üdvözlöd úgy, ahogy szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!