Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen előnyei + hátrányai vannak egy kövér nővel való kapcsolatnak?
"a kövér nők sokkal családcentrikusabbak,(anyáskodóbbak is),meg általában mindenféle nehéz kaját meg tudnak csinálni"
Nem akarok gyereket és nem tudok főzni. Se soványan, se kövéren. Pont azért voltam annak idején kövér, mert lusta voltam főzni, és előre csomagolt kajákat ettem mindig.
130 kilósan is simán mentem ennyit egy nap. Mindenhová gyalog/biciklivel járok. Az, hogy valaki kövér, nem jelenti azt, hogy 500 méter után kifullad és kapkodja a levegőt.
Természetesen nem egészséges, ezzel tisztában vagyok, azóta már fogytam is.
Egyszer volt kövér barátnőm. Nem akarok általánosítani, mert ők sem egyformák (főleg hobbi, személyiség téren) de exem azért volt kövér, mert kb tizenévesen úgy élt, hogy "utána az özönvíz" (cigi, pia, pasizás minden hétvégén, semmi sport, mozgás).
Nos a helyzet az, hogy az intim szférájánál hamarabb keletkezett kellemetlen szag(akkor is, ha előtte letussolt) illetve a testszaga is erősebb volt. A szex jó volt, bár jelenlegi párommal merföldekkel jobb.
Ahogy feljebb is említették, nagyobb valószínűséggel alakul ki náluk magas vérnyomás, cukorbetegség, trombózis stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!