Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak bele tudnak szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak bele tudnak szeretni egy könnyűvérű nőbe?

Figyelt kérdés
Például ha csak szeretők, nem kapcsoaltban vannak, előfordul hogy előbb utóbb a férfi beleszeret?

2020. jan. 23. 09:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%

Olyannyira jól adta a hölgyet, hogy egy helybeli férfit is sikerült magába bolondítania: a rászedett szerelmes még a családját is elhagyta az áldoktor álnőért.

"Magas sarkúban, testre feszülő ruhákban, miniszoknyában járt, a haja hosszú volt, a kutya sem gondolta volna róla, hogy nem is nő". xD

[link]

2020. jan. 23. 09:57
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
Én speciel olyan férfi vagyok, aki semmibe nézi az ilyen csajokat. Mivel barátnőm van, tőle mindent megkapok, kis perverz is ha az kell. Amúgy én is dugtam rengeteg ilyen nővel, de egyik se kéne barátnőnek mert az összes ilyen semmirevaló. A barátnőm mellet meg pláne nem gondolok komolyan senkit.
2020. jan. 23. 10:17
 13/19 anonim ***** válasza:
43%

A kérdés, és a kérdés magyarázata közt mi az összefüggés?

Én spec nem tudok beleszeretni, mert nálam a szerelembe esés alapfeltétele a bizalom, hosszabb távon, amit egy könnyűvérű nő sem ért el. Dugni viszont szívesen dugom az ilyet is.

2020. jan. 23. 10:55
 14/19 anonim ***** válasza:
58%

"Amúgy én is dugtam rengeteg ilyen nővel, de egyik se kéne barátnőnek mert az összes ilyen semmirevaló."

Oh, the irony. Megérdemelnéd, hogy dobjon a barátnőd mondván, hogy semmirevaló vagy, mert "rengeteg" nővel dugtál.

2020. jan. 23. 13:23
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Attól, hogy egy nőnek nem jön össze hosszú ideig a párkapcsolat, attól még szükségletei vannak. Attól nem lesz könnyűvérű, hogy egy pasival kielégíti a testi szükségleteit.
2020. jan. 23. 13:33
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem igen!

A leghosszabb és legérzelmesebb kapcsolatom pont így alakult ki. Összejárogattunk esténként...majd később lett mindkettőnknek párja (az új fiúval nem feküdtem le) és tovább folytattuk a kapcsoaltunkat. Míg nem mindkettőnknél kialakult az érzés,hogy nem kell más...te kellesz...4 évig voltunk együtt...

2020. jan. 23. 14:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Én tudtam is hogy könnyen fekszik. Elvagyunk.
2020. jan. 23. 17:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem villámkapcsolatot szeretnék.
2020. jan. 23. 20:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én feleségemre azt mondták, több fa5zt fogott, mint kilincset. Pedig csak az igazit kereste, és nem alkudott meg félmegoldásokkal. Ha ez könnyűvérűség, akkor a válaszom igen, bele tudtam szeretni.
2020. jan. 25. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!