Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak voltatok szerelmesek könnyűvérű lányba?
Legalább már kiélte magát és jó tapasztalt. Hidd el, ez a legjobb, ha elég idős, akkor már nyugalomra vágyik.
2016. aug. 9. 08:03
Azt neked senki nem tudja megmondani, mi lesz 5-10 év múlva. Lehet belőle rendes csendes családanya. Egy most nagyon csendes, rendes lány is lehet 5-10 év múlva pasifaló.
2016. aug. 9. 08:14
Nem túl biztató. Itt nem arról van szó, hogy kiélte magát, hogy sok partnere volt már, hanem az, hogy párhuzamosan tartott fenn kapcsolatokat, kvázi hogy hül.yére vette a másikat. Hiába szereted az sajnos nem elég, én nem terveznék vele komolyabban.
2016. aug. 9. 08:16
Éreztem már hasonlót, igen. Végül én nem kértem a lányból, mert az én értékrendem más. Nem hiszek abban, hogy egy ember csak úgy megváltozik, a környezetemben sosem tapasztaltam ilyet. Ettől függetlenül azt tanácsolom neked, hogy hallgass a szívedre, és tégy egy próbát, aztán valahogy majd alakul. Sok sikert!
2016. aug. 9. 08:19
5/11 A kérdező kommentje:
Nem. Engem az ilyen nők taszítanak... És ezzel most nem akarok senkit degradálni, mert mindenki úgy él, ahogy jól esik neki, de én alapból igyekszem kerülni az ilyen nőket. Viszont azt sem mondom, h soha semmilyen körülmények közt nem kezdenék érzelmeket kialakítani egy ilyen nő irányában. Na nem szándékosan, de ha pl elkezdünk beszélgetni tök semleges témákról, ahol mem kerül szóba az elő élete, és a beszélgetéseonk során kellő képpen megkedvelem, akkor már lehet, h nem befolyásolná a kapcsolat további alakulását.
2016. aug. 9. 09:28
Én ugyan nem csaltam meg senkit soha, nem is akartam mert gerinctelen és undorító dolog, de szeretek szexelni és elég sok férfi volt az életemben. (Nem nevezném könnyűvérűségnek, csupán élek azzal a jogommal, hogy szabadon szexelek akivel akarok.)
A barátom mégis fülig szerelmes belém, én is belé és már több mint egy éve együtt vagyunk.
2016. aug. 9. 18:09
#7: a prostituáltak is csak élnek a jogukkal, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújtsanak, mégis prostituált a nevük.
A kérdésre válaszolva: igen. Nem komoly kapcsolatnak indult, de szerelmes lettem. Ő is. Amikor kiderült, hogy nem csak annyiból áll a "könnyűvérűsége", hogy össze-vissza szexelt osztálytársakkal, bulikban, stb., hanem konkrétan az egyik barátját meg is csalta két hét után, akkor sajnos már nem gondolkoztam tisztán. A vége a történetnek az volt, hogy velem is megcsinálta, de úgy minden előzmény és megbánás nélkül.
2016. aug. 26. 10:38
# 8
Bírom, hogy többnyire férfiak hápognak a ri-ancok meg a prostik miatt, de mégis ők örülnek hogy vannak. :D Különben meg hogy jön ide a prostizás...? Buta.
2016. aug. 26. 16:50
Hogyne nem is egybe. xD
AB pozitív vagy a 0-ás a legjobb. Könnyű, mint a pillecukor ...😎👅 nyami
2016. aug. 26. 17:27
Kapcsolódó kérdések: