Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen jogon lett elvárás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jogon lett elvárás, hogy a nőnek ne lógjon a melle?

Figyelt kérdés

Teljesen genetikan múlik van akinek 17 évesen is már lóg, a nagy mellről már ne is beszéljünk.

A férfiaknak is lóg a heréjük ami sokkal kisebb, akkor mire fel várják el, hogy mell a nyakban legyen?

2020. jan. 16. 07:24
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
17%
# 9 jaj ne, leszavaztak a lógó mellű 30-as nők, most mi lesz
2020. jan. 16. 08:12
 12/38 anonim ***** válasza:
31%
Olyan jogon elvárás, ahogy a férfiakkal szemben az hogy legyen magas, jóképű, sármos, pénzes stb. Amúgy egy ilyen férfi joggal várja el szerintem, hogy a nőjének tökéletes teste és igen, melle legyen. Az átlagos férfiak nagyrésze szerintem nem annyira foglalkozik ezzel, ellenben az átlagos nőknek is már szinte irreális elvárásaik vannak, sőt még a rondáknak is.
2020. jan. 16. 08:33
 13/38 anonim ***** válasza:
96%

Nálam semmilyen jogon nem lett.

Én azt sem bánnám, ha nem hordanának melltartót.

2020. jan. 16. 08:35
 14/38 anonim ***** válasza:
23%
Ez a kérdés megint jó példája annak, hogy a nők egyből felháborodnak amint van feléjük bármilyen elvárás, de az nem baj, hogy minden nő elvárása ott kezdődik, hogy a férfi legyen magas, izmos, jóképű, legyen nagy farka és sok pénze. Ezt a nők milyen jogon várják el kérdező? Ebből majdnem mindegyik szintén genetika mégis elvárás a nők részéről.
2020. jan. 16. 08:59
 15/38 anonim ***** válasza:
13%
Felőlem lóghat a melle, ha nem bánja, hogy akkor nekem is csak lógni fog a farkam.
2020. jan. 16. 09:01
 16/38 anonim ***** válasza:
76%
Én sose találkoztam még olyan férfival akinek ez elvárása lett volna. Sőt, akikkel valaha beszélgettem erről azok a legnormálisabb és legtermészetesebb dolognak tartották, hogy a nagy mell az lóg, senkinek sincs természetesen lufi cicije.
2020. jan. 16. 09:03
 17/38 Lachesys ***** válasza:
91%
14, a sok penz mem genetika, es ha sok penzed van ragadnak rad a dekorativ lotyok, ha csak ennyi szamit... amugy meg marhara nem minden nonek ez az elvarasa, nyisd ki a kis szemed, a legtobb par az utcan is atlagos.
2020. jan. 16. 09:08
 18/38 anonim ***** válasza:
42%

1, Mindenki azt vár el, amit akar. Aztán vagy összejön, vagy sem.

2, Ha valaki olyat vár el, hogy ne lógjon a melled és ez téged zavar, akkor ne jöjjetek össze. Nem egymást keresitek. Ennyi.

3, Alig pár férfitől hallottam ezt a lógó mellekről való panaszkodást és közülük csak egy múlt el tini. Ellenben nőktől elég sokszor hallottam már.

2020. jan. 16. 09:18
 19/38 anonim ***** válasza:
13%
17# Hol írtam, hogy a pénz genetika lenne? És de. Minden nőnek ez az elvárása, kivéve amikor kezd túl öreg lenni ahhoz, hogy az ilyen férfiaknak ő kelljen. De látom megint fáj az igazság és le lettem pontozva, mintha az bármit is számítana :D
2020. jan. 16. 09:27
 20/38 Lachesys ***** válasza:
87%

nem en pontoztalak le. btw nekem soha nem ez volt a fontos. a kolcsonos vonzalom nyilvan kell, es jo, ha jovokepe is van a sracnak, de vegzos orvoskent azert ennyit hadd varjak el. nem meg diploma sem kell, de azert legyen valamennyi ambicio. ha nem vagy sikeres a noknel, ne idiota teoriakat gyarts, hanem fejleszd magad. tudod jo testet nekem sem a jezuska adott hanem qrva sok munka volt a teremben. de igyis megkapom h jah persze konnyu elerni a dolgokat ha vonzo no vagy. hat a komoly munkaknal sokszor pont hatrany, mert bizonyitanod kell h nem a testeddel jutottal el oda...

de keseregj attol biztos olyan jo lesz az eleted, eddig is remekul mukodott:))

2020. jan. 16. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!