Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire irreális elvárás, hogy a szerelmem udvaroljon nekem?
Nekem igenis alapvető,hogy figyelmes,hogy kedves és nem csak addig, amíg bejut a puncimba,hanem párkapcsolatban is. Számomra fontos,hogy NÉHA gondoljon rám
és csak úgy vegyen egy szál virágot,leginkább fehér rózsát, mert illik tudnia,hogy mit szeretek, vagy ha épp egy boltban van és meglát egy Raffaello-t,akkor jussak eszébe és lepjen meg vele, csak
úgy. Elég a kisebb kiszerelés is,nem kell a dobozos. De!Az kell!... :)
:)
Vagy, ha sétálunk és fázom, húzzon magához. Vagy táncoljon velem a konyhában régi, 50-es évekbeli dallamokra, miközben készül a vacsora és
le**arunk mindent. Aki megköszöni a vacsorát és megcsókol.Aki a derekamnál fogva karol át az utcán.
Nyilván azt a figyelmet,amit "elvárok",azt én is megadom,hiszen aki szerelmes,annak ezek nem plusz feladványok,hanem ösztönösen jönnek.Legalábbis kellene.
Van egy "elvontabb","szenvedélyesebb" oldala is egy kapcsolatnak és az is jó,ha működik,de engem most nem ez a rész érdekel,hanem az udvarlás, egymás finomsággal való körbevétele.
Szóval mennyire földtől elrugaszkodott ez az igény ?
N.
Lehet találni ilyen embert. De a szeretetét mindenki máshogy fejezi ki. Attól, hogy mondjuk teljesen távol áll tőle az ajándékozás és helyette inkább csak szavakban fejezi ki a szeretetét még ugyan úgy szeret téged. Persze, lehet ezek alapján szelektálni, lehet olyan embert keresni, aki így fejezi ki a szeretetét. De lesz olyan is, aki máshogy fog udvarolni. Ne kövesd el azt a hibát, hogy ezeknek a hiánya miatt nem veszed észre és értékeled a másfajta udvarlást.
A kérdésre válaszolva az, hogy hosszú kapcsolatban is ugyan úgy megmaradjon az udvarlás szerintem nem nagy elvárás. Nekem eddig minden kapcsolatomban működött, mert figyeltünk rá (bár nem az említett formákban). Sok ember ott rontja el, hogy elmarad a randizás meg az udvarlás. Ha valaki tényleg szerelmes akkor viszont szerintem ezek maguktól jönnek.
egyetértek szinte minden szavaddal.
Annyi csak,hogy az addig oké,hogy mindenki máshogy fejezi ki a szeretetét,de ha érdekli a másik fél,akkor figyel arra,hogy vajon a másiknak mi a szeretetnyelve.Például hiába próbál szavakban erős lenni,mert neki ez az út,ha én meg nem ebből érzem.Szóval valahogy ebben is egymásra kell hangolódni,úgy gondolom.
" Ha mindenki azt lesné, hogy mire vágyik a párja, és az energiáit abba fektetné a számolás, meg duzzogás helyett, hogy a párját maximálisan boldoggá tegye"
pontosan erről írtam és erről szólt a kérdés.
Köszi a megerősítést.
ja, szerintem belül majdnem mindenki ezt szeretné: random, emberi irányítású mozzanatokat az életébe..
én a következő 3 hetemet már fejből tudom, kötött, tervezett és ez így jó mert ez az üzlet..
viszont mindenki vágyik meglepetésekre, kezdve ott, hogy sokkolja a pártalálás ténye és nem alszik rendesen hetekig, folytatva ezzel amit írsz..
olyanra vágyik az ember a szerelemben ami nem kapható kereskedelmi forgalomban..ami csak köztetek érték de ott meg kizárólagos értéke van..
én gondolom, hogy az az egy szál fehér rózsa ugyanúgy esik az ifjú mérnök párodtól de ha az élet azt dobja akkor ugyanannyit ér mikor egy árvíz után nyomorogtok vagy kimegy a divatból a szakma amiben jó volt, vagy már művese kezelésre szorul heti 3x..
a rózsa és az apróságok maradnak, egyfajta örök valuta köztetek..bármilyen fura de egy kapcsolat is cserekereskedelem..csak ott az a lényeg, hogy mindig a párod járjon jobban..
ja, szerintem értem..ez minden csak nem irreális..ez a szerelem, hogy betöltitek egymás gondolatvilágát..
csak nyugodtan várd el
milyen szépen felvázoltad...
egyébként direkt az ilyen nagyon alapokat hoztam példának,mert bármennyire is vagyok tűsarkú őrült és le sem lehetne törölni a vigyort az arcomról,ha a párom meglepne egy szép párral,de mégis...valahogy egy szál virág, egy apró csoki,mert " hé,nézd,eszembe jutott és tudom,mit szeretsz,mert figyelek rád. Azt is tudom,hogy szereted a kókusz ízt,de csakis Raffaello-ban, így nem kókuszos sütit hoztam, hanem ezt " ...valahogy sokkal nagyobb vágyam ezek az apró dolgok.
jól írtad, ezeket a tételeket (azért a cipőt is) bárki ki tudja fizetni..
az ölelés és a "köszönöm" meg végképp finanszírozható..
itt érti meg az ember, hogy miért van a szegényebb embereknek is társa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!