Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire irreális elvárás, hogy a szerelmem udvaroljon nekem?
Nekem igenis alapvető,hogy figyelmes,hogy kedves és nem csak addig, amíg bejut a puncimba,hanem párkapcsolatban is. Számomra fontos,hogy NÉHA gondoljon rám
és csak úgy vegyen egy szál virágot,leginkább fehér rózsát, mert illik tudnia,hogy mit szeretek, vagy ha épp egy boltban van és meglát egy Raffaello-t,akkor jussak eszébe és lepjen meg vele, csak
úgy. Elég a kisebb kiszerelés is,nem kell a dobozos. De!Az kell!... :)
:)
Vagy, ha sétálunk és fázom, húzzon magához. Vagy táncoljon velem a konyhában régi, 50-es évekbeli dallamokra, miközben készül a vacsora és
le**arunk mindent. Aki megköszöni a vacsorát és megcsókol.Aki a derekamnál fogva karol át az utcán.
Nyilván azt a figyelmet,amit "elvárok",azt én is megadom,hiszen aki szerelmes,annak ezek nem plusz feladványok,hanem ösztönösen jönnek.Legalábbis kellene.
Van egy "elvontabb","szenvedélyesebb" oldala is egy kapcsolatnak és az is jó,ha működik,de engem most nem ez a rész érdekel,hanem az udvarlás, egymás finomsággal való körbevétele.
Szóval mennyire földtől elrugaszkodott ez az igény ?
N.
10-es:
te csökkent tápértékű,világ idiótája...
a cinizmusom nem igazán tűnt fel a műveletlen fajtádnak...
Pontosan azt írta,rizsázva és hosszabban,baromi okosnak képzelve magát,amit én leírtam egy mondatban :
"Nyilván azt a figyelmet,amit "elvárok",azt én is megadom,hiszen aki szerelmes,annak ezek nem plusz feladványok,hanem ösztönösen jönnek.Legalábbis kellene."
A bénák kedvéért : én ugyanúgy és ugyanolyan mértékben figyelek a másikra.A kérdés azonban nem az én oldalamról,nem rólam szólt,én ugyanis tudom,milyen vagyok. A kérdés a férfiről szólt.
"te, te,te,te, te" Isten legnagyobb és legszánalmasabb barma :D És ilyenek szavaznak.
Ez égő volt,így látatlanul is.
:))
12-es:
te mindenképpen.
Lehet, hogy más a szeretetnyelvetek, mástól érzi azt, hogy kimutatja, hogy szeret.
Esetleg kérd meg a párodat, nagyon kedvesen, hogy tegye meg ezeket. Hátha akkor jobban fog figyelni. Pontos utasításokat is adj neki. Tudom, hogy akkor nem meglepetés, de hidd el, akkor fog a legboldogabbá tenni, hiszen pont azt adja, amire vágysz.
" Sokkal jobban esik, ha vesz 300 ftért 15 dkg párizsit, mert tudja hogy szeretem, és itthon sosincs, mintha kapok tőle valami édességet. "
ami nálad a párizsi(mondjuk furcsa ízlés és olyan romantikus,mikor hozza a párizsit....),az másnak egy csoki mondjuk.Sokszor olcsóbb is,mint a 300 forintos bőrke kupacod.
Miért kell a részleteken lovagolni?Ugyanazt írod,amit én írok.Másik szerecsétlen kommentelő is lerizsázta ugyanazt,csak más szavakkal és azt hitte,válaszol a kérdésre.Írhattam volna egy falevelet is,amit út közben kap fel....Itt a lényeg az apróságon van és a szándékon,nem azon,hogy konkrétan mi az....mert mindenkinek más.
Ilyen emberek,akik pár sort nem tudnak értelmezni,miért élnek párkapcsolatban?Ki szeret bele az ilyen gyökkettőkbe? Hogy tud elmenni A-ból B-be,ha olvasni nem tud? Mivel inspirálja a párját,ha ennyire nincs mivel? Milyen értékei vannak,ha az alapok nincsenek meg? Miről beszélgetnek,ha már ez a pár sor vérzik a logikai bukfencektől? Hihetetlen.Ilyen készségekkel eléggé önbizalomhiányos lennék.
Kérdést lezártam,mert borzasztó ez az értelmezési képtelenség,ami itt megy.Bár valószínűleg 18 év alattiak válaszoltak,ha a komment szellemi szintjét nézem.
Ennyi mára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!