Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már nem azért, de nők, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem azért, de nők, ti milyen alapon várjátok el egy férfitól, hogy jó legyen az ágyban?

Figyelt kérdés

Ha átlag vagy kicsit rondább férfiak nettó nulla esélyt kapnak a nőktől, magyarul nincs is módjuk gyakorolni. Átlagos a kinézetem.

Én nagyon jó vagyok az ágyban az exeim szerint, de hosszú ideje semmi szex az életemben és aggódom, ha újra odakerülök, kezdő szinten lennék.

2020. jan. 15. 17:13
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
85%

Egy férfi talán nem várja el egy nőtől?

Én azért várom el, mert egy kapcsolat alapja a jó szex. Nem gondolom, hogy ez extra elvárás lenne.

2020. jan. 15. 18:54
 32/39 anonim ***** válasza:
6%
Nem savanyú. Csak undorító az a férfigyulolet ami sugarzik beloled.. Persze egyertelmu hogy komplexusos vagy, hiszen oltogatni probalsz azonnal...
2020. jan. 15. 19:33
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyűlölöm a férfiakat. Csak az ilyen kisfiúkat vetem meg, mint amilyenek ti vagytok.:)
2020. jan. 15. 19:53
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Én a jelenlegi barátommal veszítettem el a szüzességemet. Egyikünk se (főleg ugye az én irányomba) várta el a másiktól, hogy félisten legyen az ágyban. Annyit viszont mindketten, hogy kommunikáljunk. Mire vágyik a másik? Mi esik neki jobban? Mit szeretne kipróbálni? Mit nem élvez annyira?

Részben ez a kommunikáció az oka annak, hogy annyira jól összecsiszolódtunk, amennyire.

A helyzet pedig továbbra is az, hogy bárki bármit elvárhat, csak ugye kérdés, hogy ezért cserébe ő mit tud nyújtani.

21/L

2020. jan. 15. 20:09
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Neked is vannak elvárásaid az ágyban, nem? Pl. ösztön vagy nem, gyűlölök szopni. És mindenkinek elvárása, valószínűleg neked is. Te is szívesebben jönnél olyannal össze, aki hobbiból dildókat nyel. Úgyhogy a nőknek is lehetnek elvárásai.
2020. jan. 15. 20:10
 36/39 Sunshinedoll ***** válasza:
97%

Olyan alapon, hogy ha nem jó az ágyban, akkor majd lesz más, aki meg igen.

A nők nem gyakorlati helyszínek arra, hogy megtaláld a csiklót.

2020. jan. 15. 20:46
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Maradj a guminőnél inkább.
2020. jan. 15. 22:34
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Szándékosan siklottál át afelett a kérdés felett, hogy hány szexuális partnered volt eddig, és ebből szerinted hány "várt sokat", és hány volt, aki csak "feküdt, mint a rothadt nád"?
2020. jan. 15. 22:40
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

"Jelentek mindenkit, aki személyeskedő."

Mi ez az ávós tempó? :D

2020. jan. 16. 00:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!