Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ha egy lany irant elvesztitek az erdeklodesetek akkor az hogy nez ki? Ha nem irtok neki, akkor azt varjatok, hogy o is keressen, vagy tenyleg eleg volt belole?
Van egy srac akivel egy honapig egyutt voltunk szinte allandoan es most nem ir :( egyik naprol a masikra... es egyszer mar volt ilyen, amikor egyolaluan o keresett folyton, akkor 4nap eltelt hogy nem beszeltunk majd en irtam neki, es azt irta “na vegre eszedbe jutottam” es most miota visszajottem Pestre egyaltlaan nem ir, nem keres, pedig legutobb en irtam neki eloszor.. akkor most nem azt varja gondolom hogy megint en irjak, hanem tenyleg elvesztette az erdeklodeset?
En azeet nem merek irni mert nem szeretnek akaszkodni meg tapadni:( foleg hogy tudhatna, hogy szamomra fontos mert mikor elbucsuztunk sirtam is, es latta
Ha képes vagy 4 napig lesz**ni akk ne csodálkozz ha ugyanezt teszi... Full komolytalanná teszed az egészet.
Miért nem válaszoltál neki 4 napig?
Elhanyagolta a munkàjàt is abban a hónapban?
Szerintem is jàtszmàztok, csak mellé könnyen lehet, hogy kulturàlis különbségek is akadnak.
Kiirtàl màr ezzel kapcsolatosan egy màsik kérdést is, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!