Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már nem azért, de nők, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem azért, de nők, ti milyen alapon várjátok el egy férfitól, hogy jó legyen az ágyban?

Figyelt kérdés

Ha átlag vagy kicsit rondább férfiak nettó nulla esélyt kapnak a nőktől, magyarul nincs is módjuk gyakorolni. Átlagos a kinézetem.

Én nagyon jó vagyok az ágyban az exeim szerint, de hosszú ideje semmi szex az életemben és aggódom, ha újra odakerülök, kezdő szinten lennék.

2020. jan. 15. 17:13
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
89%
Azzal mi a baj? Nem várja el, hogy jó legyél az ágyban...
2020. jan. 15. 17:23
 12/39 anonim ***** válasza:
97%
Nem, köszi:D
2020. jan. 15. 17:25
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem várom el, hogy egyből jó legyen minden, főleg mert elsőre általában nem is az. De lehessen beszélni, fejlődni, együtt gyakorolni a párommal
2020. jan. 15. 17:26
 14/39 A kérdező kommentje:
#14: te egy igazi hölgy vagy. Áldott legyen az életed!
2020. jan. 15. 17:27
 15/39 anonim ***** válasza:
89%
Mert odafigyelni a partneredre csak akkor megy, ha előtte gyakorlásképpen meghúztál minimum egy női focicsapatot?
2020. jan. 15. 17:40
 16/39 A kérdező kommentje:
Nem velem van a baj. Írtam. Általános esetben a nők sokat várnak, közben meg fekszenek, mint a rohadt nád.
2020. jan. 15. 17:41
 17/39 anonim ***** válasza:
88%
Én meg téged jelentettelek, mert provokatív maga a kérdés.:)
2020. jan. 15. 17:41
 18/39 A kérdező kommentje:
Én meg ezért nem dugnálak meg.
2020. jan. 15. 17:42
 19/39 anonim ***** válasza:
98%

Jaj, mekkora bünti.😂😂😂

Most mi lesz?😆🥺🥺

Szánalmas gyökér, ezért nincs csajod.;)

2020. jan. 15. 17:51
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azzal nicns baj, hogy elvárják, hogy a férfi jó legyen az ágyban. Én azt gondolom, hogy a minőségi szex ugyanúgy jár a nőnek is mint a férfinek.

A gond sokkal inkább az, hogy amikor férfiként felhozod a szexet mint témát, akkor sok nő bezárkózik és nem beszél a témáról, nem osztja meg az igényeit, csak az elvárásokat adja ki, de ez egy nagyon rossz stratégia.

A legnagyobb hiányosság a szexuális kultúra, a társadalom, nők és férfiak legalább 80%-a szexuális analfabéta.. félnek kommunikálni, beszélni a szexről, megosztani egymás vágyait stb. Persze odáig eljutnak, hogy nekem jár a jó szex.. az viszont már nem esik le, hogy a jó szex nem egy univerzális távirányító módjára működik, a jó szex mindenkinek mást jelent, erről pedig beszélni kell(ene) és nem csak egymás közt, hanem szélesebb körben is.

2020. jan. 15. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!