Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Örüljek, hogy ilyen férfitól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örüljek, hogy ilyen férfitól megszabadultam? (többi lent)

Figyelt kérdés

Amikor megismertem tudtam rola hogy nagyon sok lannyal volt mar egyutt es a kornyekrol akarkinek emlitettem a nevet csak rosszat hallottam rola a lanyok teren...viszont en ugy gondoltam megprobalom es remeltem velem majd mas lesz..az elejen el is hittem egesz nap beszeltunk felhivott talalkoztunk minden szepet meselt mindig irta mi van vele mit csinak szoval teljesen elforditotta a fejem...nem hittem baratboimnek mikor meseltek rola hogy mindenkivel kikezd aki neki tetszik...a lenyeg hogy a nagy beszelgetes kozepette (ami azert jo mert barmirol kepesek voltunk beszelgetni) egyszer csak masnap reggel nem reagalt az irasomra hiaba kerestem telefonon semmi...pedig este meg irogatta a szepeket meg hogy holnap majd beszelunk stb stb... viszont o nagyon onzo tehat magarol meselt folyamatba neha engem is kerdezett de magamtol kellett meselni dolgokat pl amikor beteg voltam se kerdezte meg jobban vagyok vagy hasonlo..nagyon jol nez ki 10/10es es ezt ki is hasznalja idegeskedtem mar miatta kezdetektol fogva hogy vajon most melyik lannyal van megha nem is mondja hogy massal volt...szerintetek orulnom kene hogy egy ilyen embertol akiben meg se lehet bizni megszabadultam?

Egyebkent o 22 eves en 20 eves vagyok.

2018. febr. 22. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
persze, hogy örülnöd kell
2018. febr. 22. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

"viszont en ugy gondoltam megprobalom es remeltem velem majd mas lesz"

Ha van egy kis eszed, ezt soha többet nem fogod bejátszani. Az egyik legostobább dolog a világon azt hinni, hogy majd melletted egy jellemtelen szar alak hirtelen megváltozik és gerincet növeszt. Nyilván örülnöd kell, hogy megszabadultál egy ilyen senkiházitól, de legközelebbre remélem tanulsz ebből.

2018. febr. 22. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Jól értem annyi történt hogy nem írt neked másnap reggel? :D

Nem kedvelem a messenger/facebook-függő embereket. Legyetek már meg a telefonotok nélkül fél napot. Ha már valaki nem volt fent 1 napja, arról azt gondoljátok hogy biztos minimum valami rossz történt vele.

2018. febr. 22. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Igen, örülj neki, de ahogy látom neked is sokat kell még tanulnod, hogy hogyan válassz társat magadnak. Tanulópénznek jó volt... remélem.
2018. febr. 22. 11:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Mivel eleg elfoglalt ember o is es en is ezert legtobbszor csak telefonon tudtunk beszelni de mellette ugyanugy elobe is beszelgettunk szoval nem csak annyirol van szo hogy nem irt reggel...hanem hogy elitette szeretne velem lenni ugy is tunt a viselkedesebol es semmi jele nem volt annak hogy megse akar...csak lett volna benne legalabb annyi hogy megirja vege ennyi volt
2018. febr. 22. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Na, még egy buta nő, aki azt hiszi, hogy ő lesz az úttörő, a megváltó és a kivétel...:'D Ehhez ego kell.

Korotokbeliként sajnálom, hogy agyilag te még mindig csak ott tartasz és hiszel a filmvásznas giccsben.

2018. febr. 22. 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, örülj neki. És TANULJ belőle.

Gondolom te is az a lány vagy aki hangoztatja a belső fontosságát, mert te nem vagy felszínes.

2018. febr. 22. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!