Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van annak, hogy a nők gyakran nem mondják ki, amit gondolnak, és ki kell találni?
Mert a nők másképpen kommunikálnak, mint a férfiak.
Ismerek ilyen "megmondós" nőket, elég fickós mindegyik. A férfi mellettük maximum egy papucs.
Én csak azt tudom, amit tapasztaltam. Az érzelmek terén a nők gyengék - nagyon nagyon gyengék. A domináns nők sem tudják kezelni a helyzetet. Ugyanúgy bukdácsolnak, mint egy határozatlan 14 éves lány, aki elvörösödik, mikor számon kérik.
Az egyenesség en is azt tapasztalom hogy ellensegeskedést vàlt ki.
Függetlenül attol hogy nem volt milliard baràtom.
Tény és való, sokan nem bírják az egyenességet.
Ha mondjuk a feminizmus célként tűzné ki, hogy a férfiak és a nők egyenlő módon komminikáljanak, még támogatnám is :D
A feminizmust nagyon kevesen értik meg igazán. Mármint, hogy miről szól. Pl. ha szerinted egy nő tanulhat, igen is lehet jó munkahelye, már feminista vagy te is.
Csak nagyon szeretik ferdíteni a lényegét.
Nos, én hajlandó lennék támogatni a feminizmust, ha tényleg arról szól, amit írtál. Bár örülnék, ha lenne olyan programja is, hogy érett, nornális embereket nevelnek ki. Vagyis a tipikus "lányos" viselkedés helyett nőként néznek szembe a gondokkal a csajok.
"Vagyis a tipikus "lányos" viselkedés helyett nőként néznek szembe a gondokkal a csajok."
Ezt fejts már ki, légyszi.
Most azt kell kimondani, amit gondolnak vagy az igazat?
Mert ha valaki azt gondolja, hogy találja inkább ki a másik mire gondol, akkor tulajdonképpen egyenes, nem?
Esetleg úgy beszél, hogy több irányból próbálja kifejteni amit gondol, mert meg sem tudja fogalmazni miről beszél ténylegesen?
Az igazmondás másik téma, ami általános kérdés a világban és a pasikra is vonatkozik. Sokan még az igazság létezését is kétségbe vonják nem még annak megfogalmazását vagy csak simán relativizálják, ami azt jelenti, hogy nekik az az igazság, amit ők annak gondolnak.
Pl. lányos viselkedés az, amikor nem meri megnondani a pasijának a csaj, hogy csökkentek az érzelmei. Meg azt sem, hogy vége. Csak mikor jön más, vagy sarokba kényszerítik, lép. Azért hívom ezt lányoa viselkedésnek, mert egy 14 éves lánytól, akinek első kis kapcsolata van, még oké.
De egy érett nő oda áll a párja elé, és megmondja, hogy csökkentek az érzelmei, nem tud már férfiként tekinteni rá, és keressenek valami megoldást... Ha a pasi nem lép, elvegetálnak egymás mellett így hóbapokat is, a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!