A titkosszolgálat emberei mit csinálnak szabadidejükben? Gépek? Vagy az nincs is nekik? Akkor meg mit gondolnak, mi értelme van nyomorék életüknek?
?
Amit a többi ember. Elmennek a kocsmába csocsózni, vagy könyvet olvasnak. Vagy filmet néznek. Vagy bármi mást. Mégis miért kellene mást csinálniuk szabadidejükben?
Szerintem mindegyiknek van egy fedőélete.
Ezek az emberek nem végrehajtó emberek, arra ott a TEK és társaik.
"könyvet olvasnak. Vagy filmet néznek"
És hogy a méretes lóf$ba, ha azokat meg szép lassan, egyéb átlag civilekkel keveredve kinyírják, akik megírják/komponálják azokat?!
Én konkrétan erre lennék kíváncsi. Vártam is, hogy valaki felvesse, hogy ők is fogyasztanak némi művészetet...
Abszurd.
#1-es: Akkor szépségesen-gyönyörűségesen átfogalmazom neked a kérdést, oszt' jóság lesz:
A titkosszolgálat emberei mit csinálnak szabadidejükben? Vagy az nincs is nekik? Lojális gépként robotolnak egész életükben, millió másodperceken át, ami a lepergő életük egésze egy létértelmetlen paradox rendszerért?
mit gondolnak, mi értelme van nyomorék életüknek?
Megnyugodhatsz, nincs nyomorékabb életük mint neked. Életed nagy részében te is dolgozol valahol, te is robotolsz, millió másodperceket töltesz el munkával. Ez nem csak a titkosszolgálatosok kiváltsága...
Egyébként is, nem értem, mire alapozod, hogy a titkosszolgálatosok mindenkit csak úgy kinyírnak? Megnézted a Red-et vagy mi? Sok olyan bűncselekményt állítanak meg, amiket ha nem állítottak volna, sok ártatlan ember szenvedéséhez vezetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!