Hogyan hívják őket mi a nevük?
Figyelt kérdés
Akik vigyáznak a Miniszterelnök,köztársasági elnök ilyen fontos személyekre akik a konvojt szervezik? AH-sok? Vagy kik?2012. máj. 14. 17:17
1/8 anonim válasza:
Ők voltak a köztársasági őrezred, de most valami más nevet kaptak.
2/8 anonim válasza:
Szerintem a TK:
"160/1996. (XI. 5.) Korm. rendelet
a védett személyek és a kijelölt létesítmények védelméről
A Magyar Köztársaság érdekei szempontjából különösen fontos személyek, a nemzetközileg védett személyek, valamint a kijelölt létesítmények védelmének szabályairól, a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény (a továbbiakban: Rtv.) 100. §-a (1) bekezdésének i) pontjában kapott felhatalmazás alapján a Kormány a következőket rendeli el:
1. § (1) A Terrorelhárítási Központ megszervezi és végrehajtja a köztársasági elnök és a miniszterelnök állandó védelmét."
3/8 anonim válasza:
a köztársasági elnökre a palota őrság vigyáz ez pedig honvédséghez tartozik
4/8 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam mint az USA-ban a Titkos Szolgálat. Hogy itt Magyarországon mi a neve?
2012. máj. 14. 21:39
5/8 anonim válasza:
egyáltalán van itt ilyen ? mert nem igen látni ilyen fekete ruhás őröket max akkor ha valami beszédet mondanak közterületen de szerintem ezek az őrök maszekban dolgoznak valami security kft.-nek és szerintem csak olykor olykor 1-1 alkalommal vigyáznak rájuk és nem hinném hogy olyan mint az USA-ban hogy a nap 24 órájában ott vannak az elnök seggébben
6/8 A kérdező kommentje:
Én olyanra gondoltam hogyha a konvoj-t és annak útját kell biztosítani, biztonságára vigyázni kocsikat biztosítani, Vezetni a kocsikat, Fegyveres őrök ilyenekre gondoltam nem akkor amikor csak a """""Palotában van""""""" És amúgy Magyarországon van Titkos Szolgálat?
2012. máj. 14. 22:00
7/8 anonim válasza:
nos azt nem tudom hogy van-e titkosszolgálat ( egyébként most alapult: Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat: katonai hírszerző és elhárító tevékenységek egységes vezetésével hatékonyabbá válik az ország és azon belül a Magyar Honvédség, illetve a külföldi katonai missziókban szolgáló katonáink nemzetbiztonsági védelme- ez elméletileg egy titkosszolgálati szervezet , de testőr akadémia az van http://www.youtube.com/watch?v=cZKJG-LWfdM&feature=related
8/8 Gugu Gabor válasza:
Régen ők voltak a köztársasági őrezred, most be lettek olvasztva a TEK be ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!