Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy pocakos férfinek lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pocakos férfinek lehet normális, csinos nője? Van rá bármi esély?

Figyelt kérdés
2019. dec. 26. 00:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Pocakosan miért várod el, hogy egy nő csinos legyen? A csinos nő elvárja, hogy a férfi ne legyen pocakos, ha már egyszer ő odafigyel magára, elvárható, hogy a férfi is tegye ezt.

Tedd rendbe magad, aztán legyenek igényeid.

2019. dec. 26. 08:46
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha más téren leadod az igényeid, akkor lehet. Mondjuk, ha az nem zavar, hogy a nő 35+, elvált, van két gyereke. Vagy csak keres valakit, akihez odaköltözhet, mert nem jön ki a szüleivel, és 30 ezres diákmelóból képzeli el a közös jövőt. Vagy végtelen buta, műveletlen, minden második szava gecco. Vagy hűtlen, a fél város átmegy rajta minden hétvégén, de te lehetsz a biztos pont, aki eltartja. Idegbeteg, lelkibeteg, orvosi értelemben.

De legalább csinos...

2019. dec. 26. 09:16
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
rossz kategória. fogyókúra
2019. dec. 26. 09:29
 14/23 Ollókezű Edward ***** válasza:
84%

13-mas, én ha 35+-os, elvált, kisgyerekes nő lennék sem kellene beles faszi, csak esetleg akkor, ha én is beles lennék. Jönnek itt nekem IRL, hogy jajj, hát biztos azért nem kellenek a nőknek, mert "pocakosak". Nem, azért nem jönnek velük össze, mert minden pillanatban megszülhetnek.

Kérdező: képet!!!

2019. dec. 26. 09:52
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha körülnézel, láthatod, hogy lehet, rengeteg ilyet látni, de a gyk-n mindenki tökéletes testű BMI-huszár, akik 5 kg pluszra dagadtoznak meg infarktust vizualizálnak.
2019. dec. 26. 09:52
 16/23 Ollókezű Edward ***** válasza:
26%

csinos=Victorias Secret modell tökéletes testtel és arccal, nem öregszik

pocak=9 hónapos terhes has

Ha körülnézel, láthatod, hogy nem igazán lehet, nagyon kevés ilyet látni, de a gyk-n mindenki tökéletes neckbeard, akik 50 kg pluszra pocakoznak meg modell barátnőt vizualizálnak.

2019. dec. 26. 10:03
 17/23 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy mekkora az a pocak.

A képekhez hasonló állapotokra hallottam eddig azt, hogy pocak:

[link]

vagy itt a jobb oldali

[link]

vagy esetleg ez

[link]

netalán a totál halál

[link]

Ebből a második oké, az elsőnél már vannak gondok a vonzódással, a többiről meg ne is beszéljünk. Szóval te melyikhez vagy közelebb, kérdező?

2019. dec. 26. 10:12
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Eddie ma nagyon el van borulva :D Figyelj, more, szerintem is undorító a fatfaming, amikor a bálnákat fotózzák fehérneműben, és elmondják, hogy milyen bátrak, de amit sokan itt művelnek, az pont ugyanolyan szélsőséges, csak a másik irányba. Itt rögtön mindenki elkönyvelte, hogy a kérdező Molnár Krisztián, aki Palvin Barbit akar. Szerintem azért egyikünk közvetlen környezetében sem kell nagyon messzire menni, hogy olyan fickót találjunk, akinek van pocakja (nem, nem ormótlan, mindent elnyelő feneketlen bele) és mellette csinos (nem hollywoodi mértékkel) barátnője.
2019. dec. 26. 10:27
 19/23 anonim ***** válasza:
57%
Sétáljál a valóságban, kint az utcákon. Észre fogod venni nem is kevés ilyen pár van.
2019. dec. 26. 10:38
 20/23 Ollókezű Edward ***** válasza:
79%

Persze, a munkahelyem tele van beles pasikkal, akiknek csinos feleségük van, de egyikük sem kövéren ismerte meg a csinos nőt. Azért az már über-gáz, hogy olyan is volt, mikor a nő, aki 6 hónapja szült, jobban nézett ki, mint a férje.

Ha egy nőtől elvárják, hogy tartsa a súlyát, akkor egy férfitól miért nem várják el? Kettős mérce!!!

2019. dec. 26. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!