Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pocakos férfinek lehet normális, csinos nője? Van rá bármi esély?
Pocakosan miért várod el, hogy egy nő csinos legyen? A csinos nő elvárja, hogy a férfi ne legyen pocakos, ha már egyszer ő odafigyel magára, elvárható, hogy a férfi is tegye ezt.
Tedd rendbe magad, aztán legyenek igényeid.
Ha más téren leadod az igényeid, akkor lehet. Mondjuk, ha az nem zavar, hogy a nő 35+, elvált, van két gyereke. Vagy csak keres valakit, akihez odaköltözhet, mert nem jön ki a szüleivel, és 30 ezres diákmelóból képzeli el a közös jövőt. Vagy végtelen buta, műveletlen, minden második szava gecco. Vagy hűtlen, a fél város átmegy rajta minden hétvégén, de te lehetsz a biztos pont, aki eltartja. Idegbeteg, lelkibeteg, orvosi értelemben.
De legalább csinos...
13-mas, én ha 35+-os, elvált, kisgyerekes nő lennék sem kellene beles faszi, csak esetleg akkor, ha én is beles lennék. Jönnek itt nekem IRL, hogy jajj, hát biztos azért nem kellenek a nőknek, mert "pocakosak". Nem, azért nem jönnek velük össze, mert minden pillanatban megszülhetnek.
Kérdező: képet!!!
csinos=Victorias Secret modell tökéletes testtel és arccal, nem öregszik
pocak=9 hónapos terhes has
Ha körülnézel, láthatod, hogy nem igazán lehet, nagyon kevés ilyet látni, de a gyk-n mindenki tökéletes neckbeard, akik 50 kg pluszra pocakoznak meg modell barátnőt vizualizálnak.
Nem mindegy, hogy mekkora az a pocak.
A képekhez hasonló állapotokra hallottam eddig azt, hogy pocak:
vagy itt a jobb oldali
vagy esetleg ez
netalán a totál halál
Ebből a második oké, az elsőnél már vannak gondok a vonzódással, a többiről meg ne is beszéljünk. Szóval te melyikhez vagy közelebb, kérdező?
Persze, a munkahelyem tele van beles pasikkal, akiknek csinos feleségük van, de egyikük sem kövéren ismerte meg a csinos nőt. Azért az már über-gáz, hogy olyan is volt, mikor a nő, aki 6 hónapja szült, jobban nézett ki, mint a férje.
Ha egy nőtől elvárják, hogy tartsa a súlyát, akkor egy férfitól miért nem várják el? Kettős mérce!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!