Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet csinos barátnőm ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet csinos barátnőm ha normális vagyok, humoros és jószívű, ha úgy nézek ki mint John Bradley?

Figyelt kérdés
[link]
2019. júl. 28. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Igen.

Mért, neki nincs barátnője?

2019. júl. 28. 22:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az általad felsorolt belső tulajdonságok nem extra különlegességek, hanem alapnak számítanak.
2019. júl. 28. 22:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sam cuuuki. <3
2019. júl. 28. 22:45
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
#1 a csávó híres és gondolom gazdag, ezzel kompenzálhat. Én nem születtem csúnyának, de még csinos nőként is sokszor kevésnek érzem magam jó pasikhoz. Ti meg, már bocsi, de csúnyán is jogot tartotok szép párra :D Eszem megáll, hol lehet ilyen mértékű önbizalmat venni, van valami piac?
2019. júl. 28. 22:59
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Ma láttam egy tök aranyos lányt, egy olyan csávóval aki kancsal volt enyhén, csimbókos haj, pattanások az arcán, tipikus kocka, alacsony volt, ránézésre egy sötétebb pillantástól halálra rémül és még okosnak se tűnt. Gazdagnak meg főleg nem.

Most mondjátok meg. Egy ilyen alaknak sikerül, az itteni embereknek - akik külsőre tuti jobbak ennél - nem? WTF világ?

És még az sem igaz itt, hogy olyan hű de jó dumája lett volna vagy "nagyon jó ember" vagy ilyesmi, valószínű ezekben max átlagos. Kicsit "ffffuuuuuuu" ez az egész.

2019. júl. 28. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
6: És mért gondolod, hogy ez egy szerelmi kapcsolat? Lehetnek ismerősök, kollegák, haverok, barátok, osztálytársak, testvérek.
2019. júl. 29. 00:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Kézenfogva?

Ez pont olyan, mint amikor egy öreg fazont láttam egy fiatal nővel a kajáldában... Gondoltam "milyen kedves, hogy elhozta a lányát" - úgy is viselkedtek sokáig, de a végén már nem igazán... Bizarr volt.

2019. júl. 29. 00:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Csinos alatt mire gondolsz? Vékony? De te pufi vagy? Itt a baj! Azonnal verd ki a fejedből!

Mindenki csak olyat kap amit ő is nyújtani tud!

2019. júl. 29. 03:03
 9/10 anonim ***** válasza:
8: Igen, én is járok emberekkel kézenfogva, akik nem a fiúim.
2019. júl. 29. 04:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez értelmetlen.

2019. júl. 29. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!