Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki az aki nem karácsonyozik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki nem karácsonyozik a barátnőjével, barátjával?

Figyelt kérdés

2019. dec. 23. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Akinek nincs 😓😥
2019. dec. 23. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly nem tudtam vele karácsonyozni, mert a rokonai nem fogadtak el egyből, de ez már szerencsére megoldódott. Viszont sajnos az idén is elég sokat veszekedtünk mostanában egy másik dolog miatt, úgyhogy most már csak rajtunk múlik, hogy hajlandóak vagyunk-e felhagyni ezzel egy darabig, vagy különben megint elromolhat minden.
2019. dec. 23. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
🙋🏻‍♂️
2019. dec. 23. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak 27-én találkozunk. 24-én dolgozom, 25-26-ot a családunkkal töltjük. Szerintem ez nem akkora katasztrófa:D
2019. dec. 23. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
2 és fél éve vagyunk együtt, de a saját családunkkal karácsonyozunk, külön-külön. Eltelik ez a 2-3 nap, és újra együtt leszünk. Nem olyan nagy dolog. Majd biztosan változik, ha összeházasodunk, de az még odébb van.
2019. dec. 23. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Amíg nem éltünk együtt mi is külön karácsonyoztunk. Az se lett volna fair ha csak az én családommal vagyunk, az se ha csak az övével. Arról meg szó sem lehetett, hogy egész karácsonykor rohanunk egyik helyről a másikra, nem vagyok hajlandó ezt a baromságot csinálni és átjáróházat csinálni a karácsonyból. Szóval 24-25 maradt mindenki a saját családjával, utána csináltunk valamit kettesben. De mióta együtt élünk és egy családot alkotunk elképzelhetetlen mindkettőnknek, hogy ne kettesben töltsük a karácsonyt.
2019. dec. 23. 13:39
 7/7 Noren1989 ***** válasza:
Én speciel a macskàmmal. Adja rendesen, lehet makettezni nyugodtan a Bunyó karàcsonyig mellett.
2019. dec. 23. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!