Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánt ennyire, hogy az exem az új barátnőjével így elvan?
Figyelt kérdés
Az exem drogozik. Az egész kapcsolatunk alatt könyörgött, hogy segítsek, voltak kisebb-nagyobb viták, viszont mivel próbálta tartani magát végig kattogott. Ez a szüleinek sem tetszett, merthogy rossz hatással vagyok a fiukra, így dobott. Aztán összejött egy csajjal, mert ő elfogadja úgy ahogy van, együtt csinálják ezeket a dolgokat, az exem boldog, kiegyensúlyozott. A szülők meg híresztelik, hogy én mekkora egy hárpia voltam, és ez a kiscsaj milyen jó.2019. febr. 6. 08:27
1/5 anonim válasza:
Az emberek sem vakok, másik hogy a véleményük is biztos meg van nekik a szülőkről, hogy ilyen primitívek
2/5 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért érdekel ez téged?
3/5 anonim válasza:
Szerintem adj hálát ennek hogy vége. A szülők sokszor elfogultak.
Szerintem ha magadba nézel te se egy drogosra vágysz társként.
4/5 anonim válasza:
Nálam ugyanez van :) Exem iszik is,meg cuccozik is.Neki állt mindig feljebb ha valami alkoholt akartam inni vagy ittam,az hogy ő mit csinált,az nem volt érdekes.Összejött olyannal akivel együtt csinálják most ezt fullra,és marha jól érzi magát.Kissé beállva szuper minden,de vannak józan napok is,és akkor nem olyan cukormázos minden ahogy ők azt mutatják...Örülj neki hogy megszabadultál egy ilyen fazontól.
5/5 anonim válasza:
Örülj, hogy megszabadultál egy ilyen embertől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!