Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Engem szeret, mégsem szakít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem szeret, mégsem szakít a barátnőjével?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel egy ideje nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Minden nap beszélünk és azt mondja szeret. De ő benne van egy 7 éves kapcsolatban, azt mondja már nem szereti a barátnőjét, már teljesen kihűlt a kapcsolatuk: nincs gyerekük, semmi nem köti őket össze, a csaj nem is házias, pénze sincs, intimitás sincs köztük már kb 1 éve. Legutóbb azt mesélte, hogy születésnapja volt és a barátnője nem is szervezett neki semmit, nem is ajándékozott neki semmit, csak szimplán elmentek vacsorázni és ennyi. Utána eljött hozzám, együtt voltunk és adni akartam neki ajándékot, de nem fogadta el, mert ha a barátnője megtalálja, akkor lebuknánk. Erre fel, később azt mondta, hogy mennek nyaralni Görögországba (vagyis inkább viszi a csajt, mert mindent a pasi szervezett és fizetett...).

Akkor úgy voltam vele, hogy hagyom a francba, de akkor rögtön elkezd féltékenykedni meg írogatni, hogy de ő engem szeret meg minden, meg rohan hozzám...

Nem értem, miért nem szakít akkor a barátnőjével, ha ennyit panaszkodik róla? Miért nem hagyja ott, ha itt vagyok én, és annyira szeret meg folyton velem akar lenni?

2019. aug. 6. 09:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

mert ez csak duma duma duma. te meg hagyod magad es igy is megadsz neki mindent, nincs tartasod, hogy ultimatumot adj neki.

vagy szakit, vagy akkor felejtsen el. ennyi.

2019. aug. 6. 09:59
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

A pasi hatalmas kamugép. Kizárt, hogy szeret téged, mert ha szeretne, veled lenne, téged vinne Görögo.ba, veled menne vacsorázni, stb...

Szülinapra normális helyeken pedig teljesen jó ajándék egy vacsorameghívás, gondolom a plüssvackok ajándèkozásából már rég kinőttek, a hétköznapokban pedig úgyis megadnak egymásnak mindent. Meg egyébként nem voltunk velük velük, ki tudja, hogy ténylwg "csak" ennyit kapott-e. Ugyanez igaz a szexre. Ha azt mondaná, reggel lezavartak egy gyors menetet, te aláfeküdnél?! Hát, go dolom ezért mondja azt, hogy 1 éve nincs szex.

2019. aug. 6. 10:01
 3/19 SHARON TATE ***** válasza:
100%
Manipulált téged. A mostani csajról mindent összehord neked amit el is hiszel tipikusan olyan amit a nős pasik játszani szoktak. Taktikázik. Minden klassz neki ott esze ágában sincs elhagy i a mostani kedvesét de jólesik neki hogy te meg sajnálod is ezt vastagon ki is használja. Naiv vagy. Bocs de ez az igazság. Ő nem fog szakítani jó neki a mostani kapcsolata.
2019. aug. 6. 10:02
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

"semmi nem köti őket össze"

Akkor minek van vele? Fegyvert fognak a fejéhez?

Jól beszoptad az egyik legalapvetőbb kamu dumát. Vannak még ilyen naiv lányok?

2019. aug. 6. 10:03
 5/19 A kérdező kommentje:
De ha annyira jó lenne a kapcsolata, akkor miért csalná velem a barátnőjét? Akkor itt csak van valami, nem?
2019. aug. 6. 10:04
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
amugy leginkabb a sajat naivsagodat hibaztathatod, de mondom, adj ultimatumot (elore mondom, majd osszehord minden hulyeseget, hogy most halt meg a lany kiskutyaja es majd jovo honapban szakit stb stb), aztan utana en fognam magam, az osszes bizonyitekkal felkeresnem a csajt es tonkretennem a pasi eletet:D mert az ilyen csak ebbol tanul. vagy ebbol se.
2019. aug. 6. 10:05
 7/19 SHARON TATE ***** válasza:
100%
Mert semmibe nincs neki manipulálni téged. Ingyenpunci vagy és nincs olyan gerinctelen férfi aki ennek ellen tudna állni... Ez van.
2019. aug. 6. 10:06
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
igen van valami, hogy a pasi egy meretes penisz:D lehet nem tokeletes a kapcsolatuk, de neked olyan ember kene, aki a problemat ugy oldja meg, hogy egy masik csajt kefelget otthon meg jatsza a mintapart es gorog nyaralast szervez??? ne haragudj mar leirva is hanyok. te egy ilyen fereg gerinctelenbe vagy beleesve?? ez nem ferfi hanem papucsallatka...
2019. aug. 6. 10:07
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

"De ha annyira jó lenne a kapcsolata, akkor miért csalná velem a barátnőjét?"

Mert vannak olyan phaszik, akik minden dughatóra rárepülnek, eszük ágában sincs otthagyni a bevált tutit, akivel valószínűleg egész jól kijönnek, csak a pasi szeret kalandozni is közben.

2019. aug. 6. 10:08
 10/19 anonim ***** válasza:
2019. aug. 6. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!