Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm azt mondja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt mondja hogy nagyon szeret, de mégis sokszor a képembe vágja azt hogy ő neki nincs ideje a barátnőjével törődni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk elején kb.8 hónappal ezelőtt a nyáron jó sokat dumáltunk,megjegyzem hogy a barátnőm 15km-re lakik tőlem,ő a barátnőjével folyton együtt alszik,ez nem is baj,mikor felhívom akkor beszélünk egy olyan 20-max.30 percet,ez így volt régen is...de egy pár hete volt egy nagyobb szakításunk,amikor beleuntam ebbe az egészbe hogy egy csomó fiúval dumál az osztályból(elmondtuk egymást mindennek)meg a barátnője is folyton mondta hogy nem törődik vele...meg hogy hanyagolta a nyáron,a barátnőm az egyik este azt írta üzibe,hogy ne várjam el tőle hogy egész nap a teló előtt üljön s velem beszéljen,régebben még ő akarta hogy beszéljünk most már meg tisztára olyan mintha én lennék a rossz aki egész nap azt akarja hogy a teló előtt üljön régebben reggel délután és este beszéltünk kb.2 órát összesen egy nap...persze telefonon...most már meg azt mondja hogy e miatt nem tud a drága kis barátnőjével törődni...persze a barátnője is folyton azt mondja hogy vele nem törődik eleget...persze minden nap együtt vannak... csak őt zavarja az a naponta 2 órai beszélés összesen..
2013. dec. 20. 15:37
 1/5 A kérdező kommentje:
És ha szóba hozom akkor azt mondja hogy ő megy mert nem akar veszekedni.
2013. dec. 20. 15:41
 2/5 moonlightsentinel ***** válasza:
8 hónap után engem is idegesítene, ha naponta 2 órát kellene telefonálgatni minden nap o.O Szerintem ez már az a pont a kapcsolatban, amikor inkább élőben talizzatok, a telefont meg hagyjátok akkorra, amikor tényleg valami fontos történik!
2013. dec. 20. 15:43
 3/5 A kérdező kommentje:
De akkor is,könnyű lenne ha a városban lakna...de mivel 15 km-re lakik tőlem eléggé nehéz lenne megoldani,ha találkozunk akkor is a suliban,de a szünetekben is inkább a barátnőjével van.
2013. dec. 20. 15:51
 4/5 moonlightsentinel ***** válasza:

Őszintén... hidd el ezt nem bántásból írom, de 15 km egyáltalán nem nagy távolság, egyáltalán nem lenne nehéz megoldani.

Már ha tényleg szeretne :/

2013. dec. 20. 15:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy nincs hogy megoldjuk...
2013. dec. 20. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!