Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem szeret, mégsem szakít a barátnőjével?
Van egy pasi, akivel egy ideje nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Minden nap beszélünk és azt mondja szeret. De ő benne van egy 7 éves kapcsolatban, azt mondja már nem szereti a barátnőjét, már teljesen kihűlt a kapcsolatuk: nincs gyerekük, semmi nem köti őket össze, a csaj nem is házias, pénze sincs, intimitás sincs köztük már kb 1 éve. Legutóbb azt mesélte, hogy születésnapja volt és a barátnője nem is szervezett neki semmit, nem is ajándékozott neki semmit, csak szimplán elmentek vacsorázni és ennyi. Utána eljött hozzám, együtt voltunk és adni akartam neki ajándékot, de nem fogadta el, mert ha a barátnője megtalálja, akkor lebuknánk. Erre fel, később azt mondta, hogy mennek nyaralni Görögországba (vagyis inkább viszi a csajt, mert mindent a pasi szervezett és fizetett...).
Akkor úgy voltam vele, hogy hagyom a francba, de akkor rögtön elkezd féltékenykedni meg írogatni, hogy de ő engem szeret meg minden, meg rohan hozzám...
Nem értem, miért nem szakít akkor a barátnőjével, ha ennyit panaszkodik róla? Miért nem hagyja ott, ha itt vagyok én, és annyira szeret meg folyton velem akar lenni?
Elvan ő ott a barátnőjénél, mert ott jó neki, kényelmes téged meg néha megdug, mert a titkos szerető izgalmas... Ennyi. Nem szeret ő téged de a barátnőjét se... Ő csak magát szereti.
Valószínűleg a csaj se olyan borzasztó ember, ahogy lefesti a srác neked, különben elhagyná. 10-el kell osztani az ilyen panaszkodásokat.
Neked ez miért jó, hogy egy fel nem vállalt lyuk vagy?!
30n
Jajj ne legyél már ennyire naiv.. 2 lyuk mindig jobb, mint 1 lyuk.. Azt meg hogy mi van kettejük között, az intimitás, a szex megléte vagy hiánya, ezeket leellenőrizted, vagy instant elhitted minden szavát?
Valóan, ha ilyen rossz nekik együtt te meg ott vagy és téged szere, mi a jó büdös francért lenne a másikkal? Nyilván mert kamuzik. Annyira csak nem rossz neki...
Ha meg akarod szerezni,legyen tartásod és mondd meg neki ,hogy vagy te, vagy ő, de a kettő egyszerre nem megy.
És a legfontosabb, hogy tartsd magad a szavadhoz. Ha nem szakít, nincs szex veled. És persze ellenőrizd is le, meg a holnap megteszem, majd a hétvégén beszélek vele nem megy, ok, akkor majd holnap után, vagy jovő héten szexelünk.
Ha meg emiatt elhagyd, ne bánd egy percig se, gerinctelen az ilyen.
Szerintem a kérdező egy huszonéves csajszi. (bár akkor sem kellene ennyire naivnak lennie)
A pasas meg egy középkorú, tapasztalt róka, aki sok nőt megvezetett már.
"Ha meg akarod szerezni..."
Ezt nem javaslom. Veled is ugyanezt tenné, mint a barátnőjével.
"Ezt nem javaslom. Veled is ugyanezt tenné, mint a barátnőjével."
Pontosan. Eleve legyen gyanús, ha valaki a kapcsolat megromlásáért kizárólag a másik felet okolja, mert ilyen NINCS. Mindig két félen múlik. Ha meg annyira pocsék, mint amilyennek leírja, lépjen ki belőle!
Sajnos fiatalon, naivan én is beleléptem ebbe a csapdába, ott már ex volt, de a férfi, akivel kapcsolatot kezdtem, hónapokon át folyamatosan szidta az exét, önmagát áldozatnak beállítva. Nagyon naiv voltam, hogy bedőltem neki, akkor kellett volna menekülnöm!
Pár évre rá felbukkant ez a bizonyos exe és elkezdett vele titokban kavarni. Mikor lebukott, értetlenkedve kérdeztem, hogy ha annyira gáz volt, ahogy nekem mesélte, akkor hogy állhat vele egyáltalán szóba?
Aztán miután én dobtam a pasit, akkor visszahallottam, hogy a kapcsolat megromlásában kizárólag ÉN voltam a hibás.
Ne akarj tőle kapcsolatot, ugyanezt el fogja veled is játszani!
Egyszerű:
A barátnőjét nem szereti. Téged sem szeret. Te növeled az önbizalmát és feldobja veled a szürke hétköznapokat. Azért nem szakít a barátnőjével, mert nem vagy neki annyira fontos, hogy miattad megtegye (ergo nem szeret).
Amikor kedve van, akkor szexeltek egyet és ennyi. Azért kamuzik és mond szépeket, hogy ne hagyd el és ott maradj tartaléknak.
És de, a barátnőjével is szexel, ebbe törődj bele!
Egyébként gerinctelenek között ez a legősibb és legszarabb duma, amit neked előadott. Te meg bekajáltad.
Eloszor is aljas vagy, mert kikezdtel valakivel, akinek baratnoje van. Masodszor hlye is vagy, mert atbszott a palankon, es lathatoan ugy manipulal teged, ahogy hagyod.
Ebredj fel! Es szolj a baratnojenek. Gyanitom teljesen mas a felallas, mint ahogy a "mesekben" hallottad. Azert arra kivancsi lennek, hogy amikor elmondod a csajnak, akkor hogyan erezned magad? Vajon ilyen ember akartal lenni mindig is?
43F
Persze, nyilvan azert viszi nyaralgatni, hogy ott se kurjanak. Jaj, ennyire ostoba ne legyen mar :'). Egyik fereg se fogja azt mondani, ami a valosag. Nem tunt meg fel, hogy ebben a szituban ezek a farokhuszarok sosem meg veletlen sem kurnak az asszonnyal mar eeeeeeeeevek ota, mar eeeeeevek ota minden szar, es termeszetesen jottel te, es vegre ujra felviragzott a napsugar ebben a nyomorusagos szexmentes kihalt kapcsolatban... hogyne. A valosag az, hogy a csavokad kurja otthon is a hölgyiket ugyanugy, aztan amikor rajon a nyafi 20 perc, akkor egy kis nyafogas meg ket elvezes alatt megkapja az ujdonsagot toled. Ennyi vagy a szamara.
De amugy azt tovabbra se ertem, hogy ertelmes nonek, hogy jut eszebe ilyen faszikkal szobaallni. Nem, nem te leszel a kulonlegesseg, akit ezentul vegtelen tisztessegben fog megbecsülni elete vegeig, csak az ujabb hülye vagy, akit atcsesz a palankon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!