Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte szerelmes vagyok belé, de gyulolom a szemelyiseget, szemtelen, bunkó. Mi ez az érzés? 20
Figyelt kérdés
Meghalok érte néha kedves velem de legtobbszor bunkó, gyulolom hogy ezt érzem.
Gyulolom hogy ilyen es feltekeny vagyok mindenkire akihez csak hozzá szol.
Megbolondulok ettol az erzestol.
2019. dec. 22. 20:02
11/15 anonim válasza:
Azért mert lehet hogy ő is idegbeteg attól hogy mi van ha mégse tetszik neked, stb. Ideges, haragszik, bunkózik, aztán közeledik, aztán úgy érzi koppant. De biztos hogy gyűlölöd a személyiségét? Nem csak azt ahogy most viselkedik? Jól ismered?
12/15 A kérdező kommentje:
Na mondjuk ezt jol gondolod!
A mostani viselkedeset gyulolom!
A szemelyiseget a hangjat, a reakcioit imadtam. De mar megvaltozott es most gyulolom
2019. dec. 22. 21:26
13/15 A kérdező kommentje:
Áhhh ez nem csak szexualis vágy.
Szerintem akkor le*zarnánk egymást
2019. dec. 22. 21:28
14/15 anonim válasza:
azzal is csak belehajszolod magad az egeszbe, hogy itt filozol rajta... foglald el magad massal, ha jot akarsz magadnak
15/15 anonim válasza:
A szerelem kb 70 szazalekban kemia. Illat, feromonok, tudattalan testi osszeilles. Ez neked megvan. Az emberi osszeilles nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!