Hogy lehet elszakadni valakitől érzelmileg, teljesen?
Az illető a szerelmem, de nwm csak a szerelmem. Nekem tényleg ő a "mindenem", a lelkitársam, EGYEDÜL Ő ISMER. Szörnyen viselkedik velem, en tudom, hogy nem birnam ki sokaig még vele (lelkileg romcs lennék) es ezt el szeretném kerülni. Probaltam hirtelem elfelejteni, hogy mindent kitoroljek magambol vele kapcsolatban, de egyik naprol a masikra nem megy, hiszen eddig az volt a megszokott, hogy mindenemet megosztom vele, mint mondtam, tenyleg o az egyetlenem:D
Valami tippek? hogy tudok megvalni egy embertol ugy, hogy tenyleg sikeruljon?
Ez egy tipikus szado-mazo kapcsolat. Akkor fogsz tudni elszakadni, ha jön más, akibe beleszeretsz, vagy már tényleg annyit bántott, hogy kiölt belőled minden jóérzést ( ez egyéntől függően akár egy életen keresztül is tarthat )
Talán mégsem a lelki társad, csak ez a szado-mazo szerepkör jól működik nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!