Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság után megtalálni a tökéletes nőt? Most mit tegyek?
Összeházasodtunk a párommal 6 év után. Jól kijöttünk eddig, már egy éve házasok vagyunk. Mivel nem vagyok egy 10/10-es pasi, nyílván sok kompromisszumot kellett kötnöm a párkapcsolatok terén (akármennyire is hangzik rosszul ez a mondat). Szerelemes voltam a feleségembe, szeretem is természetesen.
Viszont fél éve megismertem egy nőt, akitől azonnal elájultam. Konkrètan mintha nekem teremtették volna, nagyon szép és okos, ami még oké lenne, de ami nagyon megkavart, az az hogy ő is vonzódik hozzám, nem is akárhogy. Természetesen nem léptem félre vele és nem akarok fájdalmat okozni senkinek, de nagyon erősen vonzódom.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Mindenképpen el akarom felejteni.
Utolsó, hát ha a ti önbecsüleseteknek ez jó...de gondolom ha asszonyka is megkívan még egy f@rkat az is rendben van ugye?
Milyen szépen hangzik hogy etikus nem monogám kapcsolat. Közbe meg csak annyit tesz hogy nem tudtok dönteni hogy ki kell. Egyebkent aki ilyen beallitottsagú, mért hazasodik? Eleg lenne egy sima párkapcsolat is.
Szerintem egyelőre semmit, bízd az időre, meglátod, merre alakul. Légy teljesen passzív.
Amúgy én megértelek, ez oltári nagy pech. Akik itt fanyalognak, hogy milyen gáz vagy, hogy lehet így házasodni, meg miért stb., azok nyilván nem voltak sosem hátrányos helyzetben a "húspiacon". És lehet bármit mesélni, de ha szétnézünk a valóságban, a helyzet az, hogy 40-hez közeledve, na pláne afölött nem olyan egyszerű már egyedülállóként éldegélni. A barátok, ismerősök párra találtak, családot alapítottak, nekik már az az első. A szüleid már idősebbek, a rokonaid többsége is, akik nem, azoknál szintén a párjuk és családjuk kerül előtérbe.
Nekem még odébb a 40, de elég sz** nő vagyok, tehát nekem is egy elég erős kompromisszum lesz az utam. Nem lesz abban semmi "igaziság", szerintem még vonzalom sem. És csak remélni tudom, hogy legalább ilyen formában nem szívat meg az élet, mint téged.
Sajnálom, őszintén. És kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!