Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság után megtalálni a tökéletes nőt? Most mit tegyek?
Összeházasodtunk a párommal 6 év után. Jól kijöttünk eddig, már egy éve házasok vagyunk. Mivel nem vagyok egy 10/10-es pasi, nyílván sok kompromisszumot kellett kötnöm a párkapcsolatok terén (akármennyire is hangzik rosszul ez a mondat). Szerelemes voltam a feleségembe, szeretem is természetesen.
Viszont fél éve megismertem egy nőt, akitől azonnal elájultam. Konkrètan mintha nekem teremtették volna, nagyon szép és okos, ami még oké lenne, de ami nagyon megkavart, az az hogy ő is vonzódik hozzám, nem is akárhogy. Természetesen nem léptem félre vele és nem akarok fájdalmat okozni senkinek, de nagyon erősen vonzódom.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Mindenképpen el akarom felejteni.
Válj el. Nem te leszel az első.
Csak azt tudnám, hogy erős kompromisszumokkal és még erősebb kisebbségi komplexussal mégis mi a fenének házasodtál?
Válj el és vedd el azt a nőt, különben életed végéig bánni fogod.
Szívesen.
Komolyan mondom gratulálok, hogy érzelmi megcsalásra bíztatjátok a kérdezőt.
Én egy ilyen eset miatt jártam pszichológushoz fél éven át, nagyon hasonló story volt, én voltam aza ,,bizonyos másik" nő. Aztán én mondtam ki, hogy legyen vége -csak beszélgettünk, egy csók sem csattant el. Valaki ebben sérülni fog úgyis. Legyél őszinte mindkét nővel.
#12:12
Eddig atöbbség azt mondja váljon el. Ez nem érzelmi megcsalásra való bíztatás.
Válj el.
Van ilyen. Én addig bontanám fel a házasságom, amíg nincs gyerek, utána jóval nehezebb lenne.
Egyébként is csak azért házasodtál, hogy legyen melletted valaki, tehát semmi értelme az egésznek.
Keresd meg az Igazit, és mellette horgonyozz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!