Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság után megtalálni a tökéletes nőt? Most mit tegyek?
Összeházasodtunk a párommal 6 év után. Jól kijöttünk eddig, már egy éve házasok vagyunk. Mivel nem vagyok egy 10/10-es pasi, nyílván sok kompromisszumot kellett kötnöm a párkapcsolatok terén (akármennyire is hangzik rosszul ez a mondat). Szerelemes voltam a feleségembe, szeretem is természetesen.
Viszont fél éve megismertem egy nőt, akitől azonnal elájultam. Konkrètan mintha nekem teremtették volna, nagyon szép és okos, ami még oké lenne, de ami nagyon megkavart, az az hogy ő is vonzódik hozzám, nem is akárhogy. Természetesen nem léptem félre vele és nem akarok fájdalmat okozni senkinek, de nagyon erősen vonzódom.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Mindenképpen el akarom felejteni.
Nincsen igazi, 40 éves a kérdező, még 30 év házasság előtte áll az új lángolással, ha tudná hány nőbe fog belezúgni újra-meg újra.
Boldogkarit.
#7 akkor most meg örüljön,hogy 2 nőnek is tetszik, akikből az egyik a felesége.
Ha elválik, és netán összejön a másik csajjal, akkor meg gyárt valami újabb marhaságot magáról.
Túlzás kiegyensúlyozottnak nevezni a kérdezőt. Csak egy szokványos nős fazon, aki előtt szokásosan ott van az új punci varázsa, és egy döntésre képtelen, éretlen kisfiú még mindig. Az önbizalom hiányát is az új puncival akarja gyógyítani.
Szerintem válj el, a feleséged megérdemli, hogy valaki ne kompromisszumként tekintsen rá. Kíméld meg magadtól.
Ha egy ffi hazas mar lehet nem aggodik a csajozason, lazabban veszi igy persze h vonzobb egy masik no szamara...
1. Ultra gáz dolog azért házasodni, mert félsz, hogy nem találsz senkit. Minek veszel el valakit, ha nem is szereted, meg csak "kompromisszum"? Szerencsétlen nő.
2. Hogy lehet tökéletesnek nevezni valakit, akit igazából nem is ismersz rendesen? Annyit sikerült ideírnod róla, hogy szép meg okos. Remek, ilyen nőből van még van nagyjából több millió. Miért is gondolod, hogy ő neked a tökéletes?:D Egyszerűen imponál neked, hogy a feleségednél szebb nő érdeklődik irántad és idealizálod. Aztán ha megismered, lehet, hogy rájössz, hogy pontosan olyan büdöset szarik, mint az asszony. Lehet, hogy féltékenykedő, lehet, hogy 2 napnál tovább nem lehet vele együtt élni, lehet akármi, egyszerűen csak nem ismered, és azt gondolod róla, hogy olyan, amilyennel elképzeled.
Ennek ellenére azt mondom, ne szopasd a feleséged, pláne, ha ő fiatalabb és van esélye, hogy olyat talál, aki szerelemből csinál neki gyereket, nem azért, mert "há' jobb nem vót'".
Aztán várom a következő kérésed, ami szerintem így fog kinézni:
"Elhagytam a feleségem egy nőért, akiről azt hittem tökéletes, de rájöttem, hogy meg sem közelíti az exfeleségem. De már 43 vagyok, nem találok senkit, mit tegyek?"
Van ra megoldás, de ahoz nagyon sok és hosszas kommunikáció kell. Ha szereted a feleséged és a másik is iránt érzel már valamit az már beletartozik abba, hogy valamelyest nyitottt vagy az etikus nem monogám kapcsolatra. Ha ezt a fekesegeddel megfelelő módon meg tudod beszélni akar gond nélkül is élhetsz és szeretheted mind a két nőt. Erre persze a többség úgy tekint h lehetetlen stb.. de nem az. Mi is ilyenek vagyunk és a legjobb, hogy mi így vagyunk boldogok.
Amint mindtam, minden a kommunikáción múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!