Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mindig csak az kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig csak az kell akinek én nem? 19/N

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa szamomra hogy nokent ezt erzem, holott altalaban ezt a ferfiaknal szokott ez eredendo problema lenni.

Nem csattanok ki az onbizalomtol, de szep nonek tartom magam, igenyes vagyok es odafigyelek a kulsomre es belsomre egyarant. Sok ferfit csavartam mar az ujjaim kore, akit akartam altalaban meg is kaptam.

Megis mindig azt tapasztalom hogy hiaba nagyon jo egy ferfi szamomra ha megkaphatom mar nem kell annyira. Illetve ha nem kaphatok meg valakit akkor kepes vagyok teljesen elvakulni es semmilyen rossz oldalat nem meglatni, csakis a jokat. Megrogozotten o kell akkor nekem, hiaba tudom hogy ha megkapnam mar nem erdekelne annyira, es hiaba tudom hogy nem lenne vele jo egy parkapcsolat.

Tudom hogy ez egy nagyon csekely problema mindenki szamara aki ezt olvassa, de nekem megis megneheziti a mindennapjaimat es a parkeresesemet.

Tudnatok javasolni valamit hogy mit lehet ez ellen tenni? Volt mar valaki hasonlo cipoben?

2019. dec. 22. 10:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyon gyerek az agyad, nem alakult ki a személyiséged, fogalmad sincs mit akarsz.
2019. dec. 22. 10:58
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyessel értek egyet! Neked nem való párkapcsolat. Amúgy is torzult a világ mindenki hülyít mindenkit! Mindenki dobálózik a másik nem fele :/ döntsd el mit akarsz azután akarj valakit. És viselkedj a korodhoz méltóan!
2019. dec. 22. 11:21
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Menj el pszichológushoz, mert van benned valamilyen probléma ami megakadályozza hogy normális kapcsolatod legyen és normálisan viszonyulj a szerelemhez.
2019. dec. 22. 11:21
 4/25 anonim ***** válasza:
Olyan érdekes megfigyelni, hogy a punci hiperinfláció milyen pszichikai hatásokat vált ki a nőknél.
2019. dec. 22. 11:30
 5/25 anonim ***** válasza:
28%

Én nagyon sokáig így voltam ezzel. Akinek én kellettem, az nekem nem, és fordítva. Aztán megismertem a vőlegényem, nála az elejétől kezdve viszonzott volt a rajongás.

Szerintem csak túl fiatal vagy még és menekülsz a lehetséges elköteleződés elől. Ne is erőltesd olyannal, akivel nem passzol a dolog.

23L

2019. dec. 22. 11:34
 6/25 anonim ***** válasza:
82%
Mert beteg vagy fejben, ha adnál esélyt olyan pasinak is, aki nem jóképű, de normális, akkor nem lenne ilyen kérdésed.
2019. dec. 22. 11:36
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

"Tudnatok javasolni valamit hogy mit lehet ez ellen tenni?"

eutanázia

2019. dec. 22. 11:38
 8/25 A kérdező kommentje:
Koszonom az 1-2 ertelmes megnyilvanulast, a tobbieket meg teljes szivembol sajnalom, biztos rossz lehet az eletetek ha masok eletet kritizaljatok es csak a rosszindulat es gonoszsag van bennetek. En mindig ugy gondolom hogy legyunk kedvesek a masikkal, de a karma majd ugyis intezi.
2019. dec. 22. 11:55
 9/25 anonim ***** válasza:
91%
19/Nándi. Na figyi kisanyám. Kötődési problémád van. Apáddal lesz a baj. Irány a szaki.
2019. dec. 22. 11:56
 10/25 anonim ***** válasza:
Én 18/f vagyok,sajnos itt is valami hasonló a helyzet,sok olyan lány volt akive igazán szerelmes voltam,de ő nekik nem kellettem,ez ilyen nem tudom miért van,sokszor szomorú vagyok miatta,de bízok benne,hogy egyszer még meglesz az akit nekem szánt az ég😓
2019. dec. 22. 12:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!