Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen tapasztalatok van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalatok van távkapcsolat terén? Mekkora volt a távolság? Mennyi idősek voltatok? Ki költözött a másikhoz, és miért?

Figyelt kérdés
2019. dec. 6. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem akarok senkit megbántani, de a távkapcsolat nem kapcsolat. Volt részem benne, köze nincs az igazi, normális kapcsolathoz. 19 voltam, 4 hónapig tartott, nem volt kilátásban összeköltözésre lehetőség, ezért hagytam is. Egy kínzás, egy kínlódás volt, egy virtuális lény, akiről több fantáziát szerettem, mint amennyi valóságot. Soha többé
2019. dec. 6. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
66%

Nekem egyszer volt távkapcsom,az utolsó férfival aki már a férjem és 10 éve vagyunk együtt.

Pozitív tapasztalataim vannak,csak mert kb fél év után összeköltöztünk (én hozzá). Azelőtt senkivel sem jutottunk odáig,h együtt éljünk.Biztos sokak szerint elhamarkodott döntés volt ez a részünkről,de valahogy minden jól alakult ennek ellenére is és sosem bántuk meg.A közelemben ilyen férfit lehet sosem ismertem volna meg sztem.Egyébként nem sok ,110km volt tavolsag.Mint írtam én költöztem hozzá,23 éves voltam,mert ő egy nagy városban lakott míg én nem.Nyilván azért is én,mer ott több volt a lehetőség munkahely szempontjaból is.

2019. dec. 6. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Szar, felesleges időpocsékolás felnőtt korban.
2019. dec. 7. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!