Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol rólunk? Szeretne velem lenni vagy nem?
Van egy srác. Neten ismerkedtünk meg. 220km re lakik tõlem. A barátnõm is abban a városban lakik ahol õ ezèrt mikor lementem a bnõmhöz vele is találkoztam. Elmentünk közösen bulizni a barátai meg az èn barátaim.Nagyon jó volt, táncoltunk ölelkeztünk. Mióta megtaláltuk egymást a neten, minden nap beszèlünk üzenetben. egy nap nem telt el azóta, szóval kb 1 hónapja beszèlünk. Nagyon hasonlóak vagyunk, tetszünk is egymásnak, sokszor gondolunk a másikra de a távolság bezavar. Most ismèt dolgom volt a városban ahol lakik. Megbeszèltük, hogy egy nappal elõbb lemegyek ès nála alszom.sètáltunk, beszèlgettünk... stb. este lefekvèsnèl pedig megcsókolt. ölelkeztünk, csókolóztunk, de több nem törtènt.nem is kezdemènyezte. másnap eljött velem ahova mennem kellett, mèg az utcából sem èrtünk ki ès megfogta a kezem. úgy voltunk egèsz nap mint egy pár. dehát ugye haza kellett jönnöm ès most nem tudom mi a helyzet. èn a távolság ellenère is szívesen lennèk vele, de nemhiszem hogy õ igen. nem tudom mit gondoljak a törtèntekrõl. Fiúk edetleg meg tudná valaki mondani hogy pasi fejben ilyenkor mi van? Köszi
Lány/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!