Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudjam tetszem e neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam tetszem e neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác együtt dolgozunk, elején sokáig nem tűnt fel, hogy akár a tőlem valamit. Csak munka.. Aztán egyre többet mesélt magáról, meg úgy mindenről.. Volt h 2 és fél óra beszélgetés után, ami úgy indult hogy van e 10 percem, csodálkozott hogy azta de elment az idő.

Ha már az elköszönés nem csak az volt, hogy "szia" hanem, hogy szép álmokat,jo éjt.. Az jelenthet valamit?

És ha már arra is kíváncsi volt hogy hogy vagyok ma..

Aztán volt amikor írta hogy félt engem hogy a munka miatt elhanyagolom ami fontosabb.

Észre vette hogy valami problémám van, azt is sejtette hogy párkapcsolati, de nem merte kérdezni.. Azóta viszont nagyon kíváncsi hogy alakulnak dolgaim.

Amikor már nagyon közvetlen volt, egy nap nem írt és váltott nagyon lekezelőre.. Pedig már olyan jól elbeszelgettunk. Már nem kérdezi hogy vagyok, újra csak szia.. Pedig munka miatt napi szinten beszélunk és vissza váltott. Mi lehet az oka??

És miért lesem folyton hogy elérhető e? . Várom hogy írjon..

Vajon én tetszem neki? De akkor miért lett újra olyan mint az elején?

2019. dec. 5. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak dugni akart, látta, hogy nem lesz könnyű ezért visszaváltott a bunkó stílusra.
2019. dec. 6. 00:51
 2/5 Rockarc ***** válasza:

Probalkozott, ahogy leirod sokaig. Neked ezido alatt sikerult eljut egy talan megsem allapotba. Biztos van meg olyan ember a foldon, aki nyitottabb a kozeledesere. Ha oirta volna ki ezt a kerdest az o szemszogebol, mit javasoltal volna neki? Szerintem azt, hogy remenytelen eset es keressen mast. Pont ezt teszi. Ha kapcsolatot szeretnel valakivel, akkor okolszabalykent azt nuygodtan ki lehet jelenteni, hogy visszajelzeseket kell adni a masiknak. Akinek nem adsz visszajelzest es radveti magat, azt mar gondolom megtanultad, hogy a pszichopata. Ha eszreveszed az erdeklodeset, akkor viszonozd. Erre tovabb fog lepni es folyamatosan nezi, varja a jeleket, hogy haladhat-e tovabb, vagy sem. Ha megreked a kapcsolatepites egy szinten, akkor szepen eltavolodik toled. Ha felreertelmezi a jeleidet, akkor is.

A leirasod alapjan kapcsolatban vagy, nyitott sem vagy, es meg magad sem tudod, hogy akarsz-e tole valamit. Pontosan mire varsz? Permanensen legyeskedjen korulotted, addig sem unatkozol? Van ra pelda, hogy valaki eveket elbohockodik egy hiabavalo kiserletezgetessel, de a tobbsegnek elobb utobb leesik, hogy semmi keresnivaloja. Nala is eljott ez az ido. Ne sajnald tole, hogy keresi a boldogsagat, amit melletted nem talalt meg. Ha baratkent akarsz ra tekinteni, akkor segits neki, legyel te is az o tamasza, lelki szemetesladaja. Nyilvan ez is energiaba kerul. Mit akarsz pontosan? Jo volna tisztazni.

43F

2019. dec. 6. 01:27
 3/5 anonim ***** válasza:
"írta hogy félt engem hogy a munka miatt elhanyagolom ami fontosabb"---Én inkább azért féltenélek, hogy elhanyagolod a munkádat és repülsz az utcára, 2,5 órákat elpofázol a munkaidődből, gondolom nyomsz mellé 8-9WC szünetet meg óránként 4-5 cigit :)
2019. dec. 6. 09:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezek egyértelmű jelek, hogy tetszem neki? tényleg kezdtem fontos lenni neki? Vagy csak simán kedves..
2019. dec. 6. 10:03
 5/5 Rockarc ***** válasza:

Elegge szepen leirtad a hangsuly eltoloddasokat a viselkedeseben. Serelmezed is a visszaalakulast. Most akkor egyertelmu, vagy sem, hogy erdeklodott irantad? Mit vartal pontosan, mi lett volna szamodra az egyertelmu, ami nem lepi tul a szimpatia kifejezes hatarait? Mert az, hogy leterdeljen es megkerje a kezed, az szerintem nem passzolt volna ide.

Nem erted a kapcsolatokat. Lehet egyszerubb volt a keso kozepkorban, ahol a tancnak megvolta koreografikaja. Eloszor a ferfi odamegy es a kifejezi a szimpatiajat iranyodba, amit te vagy elfogadsz (zsebkendo latvanyos leejtese), vagy elutasitasz. Felhivom a figyelmet a latvanyos szora. Ha megvan reszedrol is a nyitottsag, akkor azt biztosan a tudatara kell adnod. Ha vak, akkor is. Mondjuk mennyibe kerult volna azt mondani neki, hogy olyan jo, hogy te mindig megvigasztalsz, ha rossz kedvem van, es kozben melyen a szemebe nezel es megfogod a kezet. Nyilvan, ha ugy beszelgettek, hogy rajta ul a ket kezen, akkor ez nehezebben kivitelezheto. Tuti nem szedte volna a satorfajat, ha ilyeneket tapasztal toled. De te valszeg csak "el voltal vele", kozben meg ugy gondoltad, hogy ennyi eleg neki, hogy ra szantad az idod es szoba alltal vele. Ez egy ido utan mar nem eleg, megalazo.

Elmentel a balba es visszautasitasz mindenkit. Senki nem fogja tudni, hogy bekepzelt vagy, vagy csak nem tudsz tancolni. Noi reszrol meg amugy is oriasi hatrany az empatia hianya, ugyanis a legtobb ferfi ezt keresi elsosorban. Te pedig lathatoan nem vagy a birtokaban, vagy nem tudod kifejezni. A kerdesed alapjan en az elsore tippelnek. Fejlodnod kell ezen a teren es sokkal tudatosabbnak kell lenni.

De ennel nekem sokkal sulyosabbnak tunik az, hogy parkapcsolatban vagy, es kozben meg ez a srac erdekel. Eloszor ezt kene letizsztazni, hogy mit akarsz a parodtol, majd utana gondolkodni masik sracon. Az instabil, bizonytalan noket kerulni fogjak az olyanok, akik komoly kapcsolatban gondolkoznak, es nagyon rastartolnak azok, akik csak par korre vinnenek el. Tudd, hogy mit akarsz es tegyel erte, mert kulonben sok problemad lesz az eletben!

43F

2019. dec. 6. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!