Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki? Hogy tudjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? Hogy tudjam meg benne mi játszódik le?

Figyelt kérdés
Egy éve vettem észre, hogy folyamatosan néz a kollégám. Azóta rendszeresek a szemezések. Sokszor odajön hozzám beszélgetni ha nincs a közelben más. Nem nyomul, semmi ilyen megjegyzése nincs, csak néz, írogatunk néha egy egy üzenetet is. Nekem nem kifejezetten az ideálom, ő egy nagyon visszafogott pasi. A probléma, hogy felesége van, nekem pedig férjem. Az én házasságon romokban, az övét igazából nem tudom. Egyet tudok, a feleségét tudatosan választotta, nem szerelemből. Mi lehet ami miatt napról napra közelebb enged magához? Miért néz folyamatosan? Én csak tudni szeretném hányadán állunk. Mit tegyek?

2019. febr. 17. 20:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

D..gni akar veled, csak szépen felvezeti a dolgot.

Ha sz..r a házasságod, nem azzal kéne foglalkoznod, hogy rendbe tedd és nem más idegen pasikkal szemezni?

Ha meg nem lehet megjavítani a házasságodat, akkor miért nem válsz el?

2019. febr. 17. 20:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Ő pont nem az a fajta aki csak dugni akar. És tudom, hogy sosem csalná meg a feleségét. És igen, talán a házasságomra kellene koncentrálni, de az már menthetetlen, de én sem csalnám meg a párom.
2019. febr. 17. 21:01
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Ja persze, egyikőtök se csalná meg a párját, miközben JELENLEG PONT AZT TESZITEK mind a ketten.

A szemezés, flörtölés az szerinted nem megcsalás?

Vagy te jó szemmel néznéd, ha a párod, amikor még jó volt a kapcsolatotok, akkor flörtölgetne hosszú ideje az egyik kolléganőjével?

2019. febr. 17. 21:11
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Végül is a chateléssel, meg a flörttel már azon az úton jártok. Sajnálom, hogy férjes nőként kell ezt megtudnod, de minden férfit a punci motivál...
2019. febr. 17. 21:24
 5/11 A kérdező kommentje:

Hiába is állítanám, hogy ő más, úgyis mindenki csak általánosít.

Soha egyetlen olyan megjegyzést nem tett amivel azt jelezné többet akar, csak ahogy néz... Vagy ennyire benézem?

2019. febr. 17. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Hát kislány, te vagy ennyire h..lye. Szerinted kik szoktak szemezni egymással?

Vagy te mindenkivel szoktál szemezni?

2019. febr. 17. 21:33
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
Elmondom neked hogy igen csak benezted! Az a pasi csak dugni akar semmi mást! Ez ilyen egyszerű! Hidd el, én is voltam ebben a helyzetben és tapasztalatból mondom hogy igen csak arra kellesz neki! Nehogy bevedd a kamuzásait! Legyél észnél és ne légy idióta! A hazasságodra figyelj ne a másik farkára! Nem lesz jó vége! Én szóltam.
2019. febr. 17. 21:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Se te, se ő nem lépne félre mégis az útra úgy néz ki már rá léptetek. Téged már most annyira izgat, hogy le akar-e veled feküdni, hogy kérdést írsz ki róla.
2019. febr. 17. 21:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem állítom hogy csak dugni akar.

Mivel alapvetően magamra is ráillene amit róla írtál,és én sem akartam soha "csak dugni".

Szerintem neki tettszel, és kedvel téged, valamint gyanítom hogy otthon gondok vannak neki is! Ezért (mivel nős) nem is megy tovább, de ugyanakkor vonzódik hozzád,és ezzel nem tud mit kezdeni. Szerintem ez a felállás ha valóban jó ember.

Ha nem, akkor csak dugni akar mint ahogy írták.

Megoldás az ha te is akarsz tőle valamit, hogy leülsz vele komolyan beszélni. Ha valóban normális akkor nem fog hülyének nézni.

Ha semmit nem akarsz tőle akkor egyszerűen ne szemezz vele és hagyd figyelmen kívül.

De gondolom te is vonzódsz hozzá, mivel máskülönben nem írtál volna ki kérdést...

2019. febr. 17. 22:02
 10/11 A kérdező kommentje:

Kedves 9.

Valahogy én is így gondolom, ahogy Te írtad. De valamiért félek attól is, höhö csak én néztem be a jeleket. Dehát ennyire csak nem lehet?!?

Ő tud róla, hogy otthon gondjaim vannak, próbál ezekben segíteni, meghallgatni. Viszont nem tudom figyelmen kívül hagyni a pillantásokat, ahogy egymásra nézünk.

Viszont ez így nem mehet tovább, mert nekem kezd egyre rosszabb lenni ez. Valóban igaz, hogy érdekel, de az is igaz, hogy nem csalnám meg a párom, mármint a szeretője nem lennék és ő sem menne ilyenbe bele.

De akkor, hogyan tovább?

2019. febr. 17. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!