Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudjam, hogy tetszem-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy tetszem-e neki?

Figyelt kérdés

Az egyik munkatársam néha furán viselkedik velem. Ha a szemébe nézek, nem tartja velem a szemkontaktust, inkább másfelé néz, sokszor poénkodunk is egymással, kinyitja előttem az ajtókat, viszont általàban vannak körülöttünk, így négyszemközt még nem beszéltem vele egyszer sem. Valamelyik nap segítettem neki egy feladatnál, puszit dobott, ezt sem igazán tudtam hova rakni. Másokkal nem csinálja ezt. Mi ez?

27N a kollégám 30F

#Kokettálás
2019. nov. 8. 21:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy első napomon rám írt facebookon, hogy ügyes vagyok a munkában, de nem reagáltam semmit sem. Azóta is beszéltünk néhányszor, de általában munkáról.
2019. nov. 8. 21:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Most meg már beszélgetnék vele más dolgokról is, de nem akarok idiótának tűnni, meg lehet, hogy van egy másik lány is a képben neki.
2019. nov. 8. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:

"de nem akarok idiótának tűnni"

A kérdésből nem így tűnik :D

2019. nov. 8. 21:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem igazán értek ehhez
2019. nov. 8. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Az hogy már az első nap rád ír az olyan, mint ha ki lenne éhezve és végre van egy újabb lehetőség hogy fel szedjen valakit. Az hogy ki nyissa az ajtót előtted az meg udvariasság. Hogy mással nem ilyen? Mielőtt oda mentél az előtt sem volt mással ilyen?

Más is segít neki?

Valószínűleg tetszel neki, hisz mind ketten egyedülállóak vagytok gondolom. Egy korúak majdnem. Pont jó párosítás.

Egy próbát megér neki.

2019. nov. 8. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak nem egy informatikai cégnél dolgoztok?
2019. nov. 8. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Hívd el egy kávéra munka után, aztán majd alakul.
2019. nov. 9. 10:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, el merjem-e hívni, sokat nem tudok róla. Azt sem, hogy szingli-e, vagy nem. Ilyen magánjellegű, ismerkedős beszélgetésünk nem volt, annyit tudok róla csak, ami a facebookon fent van. Először lehet, hogy valahogy többet kellene megtudnom róla. Csak ötletem nincs, hogyan.
2019. nov. 9. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!