Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy a ferfi csupán egófényezés miatt flörtöl velem es nem akar találkára hivni, vagy tetszem neki es többet is akar, de visszatartja valami?
Érdemes nöként kezdeményeznivagy várni kell amig kinyögi a pasi hogy mitakar es addig is pozitivan reagalnia a közeledesere?
Ti nök jól jártatatok , amikor kezetekbe vettétek az irányitást es kikezdtetek a pasival ?
Velem pontosan ez volt a helyzet pár hete.
Én jobban szeretem az egyenes beszédet, úgyhogy kezembe vettem az irányítást.Persze, mérlegeltem előtte, hogy mit veszíthetek, de úgy gondoltam, ha tényleg komolyan meg akar ismerni, nem egy egyenes, korrekt kérdés fogja visszatartani, ha pedig nem akar semmit, nem tök mindegy, még, ha rámenősnek is tart?
Végül közölte, hogy neki nincs ideje randizni, úgyhogy legalább kiderült, hogy kár rá időt és energiàt pocsékolni, mert csak szàjhős:)
Nem tudhatod.
Ha úgy gondolod, kezdeményezz te.
Én nem nagyon szoktam, mert nem akartam olyan pasit, akinek még az is nagy falat, úgyhogy vártam, amíg olyan jött, aki elég tökös egy randira hivashoz...
2 es csodalom a batorsagod , gondolom olyan mint az ejtöernyözes ,kipróbálja az ember
De miert erezted , hogy lépned kell , mik voltak a jelek , hogy erdeklödik?
Ahanyszor kezdemenyeztem megbantam
Többet nem akarok . Igaz igy megvan a kockazat hogy mindig a nözös pasik közelitenek meg
Kérdező:2-es vagyok.
Ő kezdett el közekedni, odajött, bókolt, mosolygott, ahányszor elment mellettem, mimdig mondott valami kedveset, megkérdezte, milyen parfümöm van, mindig keresett a tekintetével, ha úgy érezte, sokat szívta a vérem, akkor odajött, hogy reméli, nem bántott vele, 2x hazavitt, megkérdezte, van-e barátom, ha úgy látta, fáradt vagyok, vagy szomorú, odajött felvidítani...
Amúgy a konditeremben ismerkedtünk meg, heti 3x találkoztunk.
A kérdés óta személyesen köszönèsen kívül szándékosan rám sem néz, fb-on pedig, ha úgy alakul, hogy beszélünk, akkor udvarias, kedves, de már nem flörtöl.
Nem érzem magam hülyén.🤷🏻♀️
Illetve szerintem kettőnk közül nem én.😄
Még mindig #2 vagyok: én sem szoktam kezdeményezni, de itt egyértelmű volt, hogy vonzalom, az van kettőnk között, úgyhogy nem éreztem azt, hogy nagy bàtorság kellene.
Egyébként tényleg igaz;aki komolyan szeretne valamit, azt semmi nem tarthatja vissza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!