Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi kell ahhoz, hogy beleszeressetek abba, akivel jol alakulnak a dolgok?
Figyelt kérdés
Azon kivul, hogy megvan a közös hullamhossz, jol elvagytok stb. A kerdesemet ugy ertettem, hogy mi az a plusz (mondjuk erzelmileg) ami miatt a lánnyal maradtok, beleszerettek? Tudom, mindenkinek mas csak kíváncsi vagyok:-)2019. dec. 1. 00:35
1/4 anonim válasza:
Az, hogy különleges, eltér az átlagtól. Intelligens, figyelmes, komolyan lehet venni, de megmaradt a gyermeki én egy része is és természetesen jó a szex. Ha ezek megvannak, akkor olyat nyújt, ami kiemeli a nők 99%-a közül.
2/4 anonim válasza:
Attól, hogy jól alakulnak a dolgok, én soha nem lettem szerelmes.
3/4 anonim válasza:
Mondjuk ne legyen bűnronda :D lehetünk álszentek, de a külső igenis fontos. Ha csak jól alakul az még semmi, ha már bátran felvállal mindenki előtt, pl. hazavisz a családi karácsonyra, az már egy jel, hogy megszeretett..
mondjuk ilyenkor is vannak kivételek, mert van olyan ember, aki csak beéri egy bármilyen lánnyal, hogy legyen lyuk addig is
4/4 anonim válasza:
Nekem a mai világban már az is elég, ha tud viszontszeretni. A Tinder-féle húspiaci tempó teljesen kiöli a szeretetet, az emberek elhasználják egymást mint egy cipőt.
De lehet hogy én vagyok régimódi így 27 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!