Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka, h netes ismerkedésn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, h netes ismerkedésnel egy idő után raunok a dologra, és sosem alakulnak ki érzések a részemről?

Figyelt kérdés
Eddig csak olyan lányok iránt éreztem komolyabbat,akiket élőben ismertem meg, és az is elég lassan alakult ki. Akiket neten ismertem meg azok sose váltottak ki belőlem semmit. Egy idő után mindig meguntam őket, gyakran már találkozás előtt. De akivel élőben találkoztam azokból is előbb utóbb kiábrándultak.
2019. szept. 3. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne ismerkedj neten! Biztos van jó csaj a környezetedben. Pl. :egy csinos szomszéd lány...
2019. szept. 3. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szimplán ne ismerkedj egy ideig. Ne akarj barátnőt, de komolytalant se.

Amúgy milyen lányra vágysz?

Általában olyannal próbálsz kapcsolatot kialakítani?

2019. szept. 3. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a netes ismerkedés sokkal ridegebb. Írjon a másik bármilyen smile-t vagy küldjön vicces dolgot az nem olyan, mintha élőben mosolyogna rád vagy mondana valamit. Hosszú távon találkozó nélkül pedig pláne ellaposodik a dolog mert egy csomó ember nem szeret személyesebb dolgot írásban mondani, ha pedig mindig csak a felszínt kapargatják azt nem lehet sokáig húzni. Ezért kell minél előbb személyes ismeretséget csinálni a dologból és találkozni.
2019. szept. 3. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!