Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy leágazóban vannak a coolmájer topcsávók és győz az apatest?
Metroszexuális, önimádó, kondis verebek már nem menők a nők körében. Apatest, kis pocakkal viszont igen.
Közvetlen női ismerőseim is az utóbbira buknak. Itt a kérdéseknél is ezt látni a nőktől. 🙂
Változik az ízlés, nem eszik meg már a média sugallatát.
Egy 190 centis, apatesttel rendelkező sportot űző férfi.
Az a test jön be, amin látom, hogy foglalkoznak vele, de azt is, hogy élnek mellette és nem grammra mérnek mindent.
Voltam testépítővel, egy hambit nem lehetett megenni jóízűen. Párommal edzünk de eszünk is. Nekem látszanak a kockák halványan, mert ilyen alkat vagyok, neki meg van egy kis husi a hasán, de cserébe jó forgása van a combjainak és a karjának is és nem löttyedt a segge. Na, nekem ő a tökéletes. Látszik rajta, hogy edz, mert nem egy telekulázott búvárruha, hanem feszes és férfias az alkata és a tartása, de nincs kiszálkásodva, hanem olyan kis öllegetni való.
Ettől függetlenül ebbe a testbe is kell energiát tenni. Ő is tesz. Csak mellé élvezi a jó kajákat is és nincs diétán folyamatosan.
Az aputesté a jövő!
Egyetértek. Mármint olyan értelemben, hogy ha 65 leszek, biztos bejönnek majd az ilyen izmos-macis, széles vállú, kicsit pocakos 35-40-es pasik. Csak győzd kivárni. 🤷♀️
Nekem nem jön be a kockahas.
Ne legyen kövér de ne is legyen kockas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!