Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek már, hogy aki "jó", őt kevésbé siratják ha véget ér a kapcsolat?
Most akár nő,akár férfi.
aki normális volt,nrm csalt meg/nem vert át stbstb. Utána kevésbé sirnak.
viszont aki meg ilyen volt az után nagyon is.
miért?
Vagy én mozgok ilyen körökben csak?
Szerintem aki jó volt, ő tudja,hogy egy normális férf/nő mellett boldog párkapcsolata lesz. Viszont a hibás fél rájön,hogy ő rontotta el a dolgokat és elszalasztott egy remek lehetőséget.
Engem már csaltak meg, 2x szakítottak velem, egyik alkalommal sem én voltam pedig a hibás. Utána én már rég túl voltam rajtuk, de ők fél év után is azon könyörögtek,hogy fogadjam vissza őket.
Ahol átverés, hatalmas pofára esés meg hirtelen csalódás van, ott általában viharosabb a szakítás is. Gyorsabban zajlik az egész, a hirtelen veszteségérzet hevesebb gyászreakciókkal járhat.
A korrekt emberek párkapcsolata viszont általában nem ilyen gyorsan ér véget. Jellemzőbb az, hogy elmúlik a szerelem, szép lassan ellaposodik, meglangyosodik a kapcsolat. Az ilyen esetekben sokszor már a tényleges szakítás előtt kimondatlanul elindul a felekben a kapcsolat lezárása, annak a feldolgozása, hogy valószínű nem a másikkal fogják leélni az életüket. Ez is fájhat nagyon, de több idő van rá, lassabb folyamat, nem olyan hirtelen tör ki az emberből a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!