Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni? Miért ilyen rideg a párom?
Sziasztok!
19 éves lány vagyok, egy éve vagyok együtt a barátommal, ő 24. Nagyon jól működött a kapcsolatunk, azonban május elején volt egy félreértés köztünk, és szakítottunk egy napra. Azután leültünk, és megbeséltük az okát, és hogy megpróbáljukmegint, hiszen az egy év alatt teljesen jól és harmónikusan működött a kapcsolat, így nem kellene az első problémánál feladni. Ezután szép lassan visszaállt minden a régi kerékvágásba, ugyan úgy elviccelődünk egymással, tervezünkközös programokat stb. Azonban úgy érzem, hogy nem úgy áll már hozzám mint régen. A szexet/csókolózást is inkább én kezdeményezem, ha nézünk egy filmet akkor ő úgy belemerül, eszébe nem jutna közben egy puszit adni, pedig korábban a film körülbelül csak aláfestés volt, mert a felénél már egymásnak estünk. :D Ha sétálunk az utcán akkor is szinte kivétel nélkül én vagyok az aki megfogja a kezét. A múltkor kipróbáltam, hogy nem fogom meg direkt a kezét, hogy mikor jut eszébe. Jó 20 perc séta után fogta meg a kezem. Úgy űnhet, hogy ezek ilyen kis dolgok, de tudom, hogy régebben milyen romantikus volt meg kereste velem a kontaktust, és most ezek nincsenek meg. Mióta volt ez a kis probléma azóta nem mondta, hogy szeret, bár sokat bókol, és már ez is előrehaladás legalább. Én pedig azért nem merem neki ezeket mondani, mert ha nem mondanará semmit akkor is rosszul esnenagyon, ha pedig azt mondja, hogy ő is szeret, akkorkicsit olyan mintha ráerőltetném ezt. Ígyinkább türelmesen várok, hogy ő mondja ezt ki,de kicsit elkeseredett vagyok most.
Az sem mindegy, hogy mi volt az oka/előzménye az egy napos szakításotoknak....
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!