Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Észrevettétek, hogy leágazóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek, hogy leágazóban vannak a coolmájer topcsávók és győz az apatest?

Figyelt kérdés

Metroszexuális, önimádó, kondis verebek már nem menők a nők körében. Apatest, kis pocakkal viszont igen.

Közvetlen női ismerőseim is az utóbbira buknak. Itt a kérdéseknél is ezt látni a nőktől. 🙂

Változik az ízlés, nem eszik meg már a média sugallatát.

Egy 190 centis, apatesttel rendelkező sportot űző férfi.

2019. nov. 30. 19:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak hogy kis megerősítést is kapj, az én kiszemeltem egy "apatest" 😅
2019. nov. 30. 19:41
 12/24 anonim ***** válasza:
97%

Szard össze magad... ezt egy nőnek írni... Nos, ezt még a világ legjobb képű és legjobb testű férfijától sem elfogadható, nem hogy egy apu testűtől. :D

Gáz vagy kérdező, a bizonyítványod már kiállítottad. És sajnos nem a testeddel lesz a probléma...

2019. nov. 30. 19:44
 13/24 anonim ***** válasza:
96%

Nekem a sportos alkat jön be, akin látszik, hogy mozog.

Az aputest kicsit se jön be, de ugye ízlések és pofonok.

Örülnék, ha úgy lenne, ahogy te írnád, mert akkor nagyobb eséllyel találok sportos srácot, hadd vigyék a lányok a pocakosokat. :D

20/L

2019. nov. 30. 20:04
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
Ehhez neked Gyk. kellett #14., gratulálok! Ez a való világ, itt is csak élő, átlag nők vannak, ez nem egy külön univerzum. :D
2019. nov. 30. 20:26
 15/24 anonim ***** válasza:
13%
Nekem sem jönnek be a kigyúrtak, nem tudom elképzeli magam olyannal aki ennyit foglalkozik a testével. Kis pocak kell 🙂 27/n
2019. nov. 30. 20:27
 16/24 anonim ***** válasza:
69%
#16, megnézném én mennyire tartanál igényt pocakos úriemberre.🙂 Valld be hogy csorog a nyálad egy jotestű pasira, de olyat úgyse kaphatsz meg.
2019. nov. 30. 20:33
 17/24 anonim ***** válasza:
96%

Én versenyszerűen műkorcsolyázok, a barátom versenyszerűen úszik.

Nem a külseje miatt jöttem össze vele, de azért sokkal szebb látványt nyújt az izmos hasa, mint amilyet egy pocak nyújtana.

Mindenkinek más az ízlése, és ez így van jól. Ha úgy állnak a dolgok, ahogy te mondod, akkor bomlani fognak utánad a nők és nem győzöd majd őket lerázni.

22/L

2019. nov. 30. 20:34
 18/24 anonim ***** válasza:
96%
Részemről 170/52 vagyok és heti 3x járok konditerembe.
2019. nov. 30. 20:35
 19/24 anonim ***** válasza:
96%
Nem jól képzelődsz kérdező. :D Össze is fosnád magad, ha valamelyikünk szóba állna veled, ez tuti. :)))
2019. nov. 30. 20:53
 20/24 A kérdező kommentje:
Dehhhh. Már miért fosnam össze magam? 😃
2019. nov. 30. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!