Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok arról a kijelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a kijelentésről hogy egy nőnek mindig adnia kell magára?

Figyelt kérdés

Mondhatjuk azt, hogy kikosaraztak. Lassan 2 éve oda meg vissza voltam egy férfiért.

Azt a választ kaptam, hogy mégis hogyan nézek ki. Egy nő nem ilyen. Bezzeg, "xy"-nak mindig tökéletesek a körmei, jól áll a haja, sosem kócos és talptól homlokig kivan festve, mert az igazi nő nem olyan mint én.

Egy helyen dolgozunk, nem mondanám magam sem igénytelennek, mert mindig ápolt és tiszta vagyok. De én egy konyhán dolgozom, a sminket önmagában sem szeretem de így belegondolva minek is kenjek magamra bármit? Lefolyik a főzés alatt. Műkörmeim nincsenek, a farmert pedig előnyben részesítem a mini szoknya helyett.

Én azt mondom hogy ma már egyenjogúság van, a nő is dolgozik. De szerintem az igazi nő ott kezdődik aki megpróbál az élettel szembe nézni. Rendezi a maga számláit, nem szorul rá másokra, elvezeti a háztartást, család központú, aki szívesebben megfőz egy vacsorát a gyerekeknek mint elmenjen villogni, és emellett jó feleség. Egy nőnek nem biztos hogy mindig van ideje 2 órát a tükör előtt állni "na elég szép vagyok-e mára" gondolattal..

Nem akarom napestig sorolni, de annyira megbántott.

Tényleg így gondolkodunk ma? Én látom rosszul a dolgokat?

2019. nov. 29. 15:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egy férfinak is mindig adnia kéne magára, és akkor nem lenne itt ennyi bőgés naponta.
2019. nov. 29. 17:38
 22/22 anonim ***** válasza:
Pont egy olyan embert fogtál ki aki így gondolkodik, de ez nem mindenkire igaz. Akibe én szerelmes vagyok egy átlagos, vékony szemüveges lány aki soha nem sminkeli magát és sima cipőben és farmerban jár. Szép fehér bőre és aranyos szeplői vannak, amiket a smink elrontana.
2019. nov. 29. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!